Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Κυκλοφορούν 19 Δεκεμβρίου τα εισιτήρια του F4

Euroleague: Κυκλοφορούν 19 Δεκεμβρίου τα εισιτήρια του F4

Ευρωλίγκα εισιτήρια Φ4

Πέντε μήνες πριν το F4 η Euroleague ενημέρωσε για την κυκλοφορία των εισιτηρίων

Όσοι ακόμα δεν έχουν κάνει τα Χριστουγεννιάτικά δώρα τους μπορούν να… μαρκάρουν τη 19η Δεκεμβρίου στο ημερολόγιο και να φροντίσουν τότε, να αγοράσουν για τους αγαπημένους τους εισιτήρια για το Final 4 της Ευρωλίγκα. Η διοργανώτρια ενημέρωσε σήμερα πως στις 19 Δεκεμβρίου στις 10:00 θα είναι διαθέσιμα για ηλεκτρονικές αγορές τα εισιτήρια του F4 του Βερολίνου (24 – 26/05/2024). Οι τιμές των εισιτηρίων και για τα τέσσερα παιχνίδια θα ξεκινούν από τα 229 ευρώ (57.25€ το κάθε ματς) και θα φτάνουν έως και τα 709 ευρώ (177.25€ το κάθε ματς).

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας των συλλόγων της Ευρωλίγκα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπώλησης, οι συνδρομητές της EuroLeague TV όπως επίσης και όλοι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για το Final Four στο παρελθόν, θα μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα και να κάνουν τις αγορές τους στις 18/12.

Θα διατίθενται επίσης εισιτήρια φιλοξενίας VIP, ξεκινώντας από τις 19 Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι μπορούν να δουν όλα τα αποκλειστικά προνόμια στο www.f4tickets.com ενώ για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, μπορούν να στέλνουν e-mail στο f4tickets@euroleague.net .

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…