Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός Λιβαδειάς: «Βόμβα» με Μαυροκεφαλίδη (pic)

Εθνικός Λιβαδειάς: «Βόμβα» με Μαυροκεφαλίδη (pic)

loukas mavrokefalidis ethnikos livadeias jpg

Ο Εθνικός Λιβαδειάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαυροκεφαλίδη

Σε μία από τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου προχώρησε ο Εθνικός Λιβαδειάς. Συγκεκριμένα, πυροδότησε τη βόμβα με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος θα την ενισχύσει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Οι συστάσεις για τον Μαυροκεφαλίδη περισσεύουν και αναμένεται να αποτελέσει την κολόνα του Εθνικού Λιβαδειάς στον 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Τί συνδέει τη Λιβαδειά με Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ? Μία βόμβα μεγατόνων στην πόλη! Η Λιβαδειά υποδέχεται έναν παίκτη διεθνούς βεληνεκούς…

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του που μας έχει κάνει περήφανους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μπασκετικά ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ και τον Ιούνιο του 2006 επιλέχθηκε στο No 57 του NBA Draft. Βίρτους Ρόμα, Βαλένθια, Ολυμπιακός, Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Λιέτουβος Ρίτας…μερικοί σταθμοί της μπασκετικής του διαδρομής.

Τον Δεκέμβρη του 2016, έγινε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται στο κινέζικο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αφού υπέγραψε με την Κινγκντάο Ίγκλς.

Έρχεται να κυριαρχίσει στη ρακέτα και να υπερασπιστεί το καλάθι του Εθνικού μας…ο ένας και μοναδικός Λουκάς Μαυροκεφαλίδης!

Λουκά καλως ήρθες στον Εθνικό Λιβαδειάς. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που επέλεξες να αγωνιστείς με την ομάδα της πόλης μας!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …