Κεντρική Basket League Άρης Εντός έδρας «πρέπει» για Άρη και Προμηθέα

Εντός έδρας «πρέπει» για Άρη και Προμηθέα

Άρης

Άρης και Προμηθέας θέλουν νίκες σε Eurocup και BCL.

Να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους και να πετύχουν νίκες σημαντικές για τη συνέχεια, θέλουν ο Άρης στο Eurocup και ο Προμηθέας στο BCL. Πρώτος χρονικά στη σημερινή (12/12) μάχη θα μπει ο Προμηθέας, ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό της Περιβόλας την Ντιζόν (19:30). Στο πρώτο μεταξύ τους ματς ο Προμηθέας είχε ηττηθεί στη Γαλλία (88-80) και σε συνδυασμό με το παιχνίδι της Ρίτας με την Οπάβα, οι «Πατρινοί» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση του ομίλου και να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα play-in.

Στις 20:00, στο «Nick Galis Hall», ο Άρης υποδέχεται τη Λιετκαμπέλις, η οποία είναι μία θέση πάνω από τον Άρη και έχει ως αβαντάζ τη νίκη στο πρώτο ματς στη Λιθουανία (84-74). Ο Άρης λοιπόν θέλει τη νίκη και ιδανικά να πάρει και τη διαφορά.

«Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που μετά την αλλαγή του προπονητή του δείχνει διαφορετικό πρόσωπο σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αναφορικά με τη φρεσκάδα μας, ψυχικά και σωματικά, καθώς είχαμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι πριν από 48 ώρες και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%.

Η προσωπική άμυνα και οι αποφάσεις που θα πάρουμε στο επιθετικό κομμάτι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την τελική έκβαση του αγώνα», είπε ο Γιάννης Καστρίτης αναφερόμενος στο ματς.
Στο αγωνιστικό, δεν θα αγωνιστεί ο Ίσμαελ Σανόγκο, αλλά και ο Σταρκ για τον οποίο ο Καστρίτης θεωρεί πως χρειάζεται κάποιες επιπλέον προπονήσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Πολυτιμότερη των τελικών η Τόμπιν

MVP του τελικού η Ρεμπέκα Τόμπιν. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 61-45, κατακτώντ…