Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ 71-61

Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ 71-61

Tsiakmas paok hapoel 1 jpg

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Χάποελ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (71-61). Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά έμεινε κοντά στο τέλος, δίχως να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση. Με αυτήν τη νίκη η Χάποελ πήρε την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα παλέψουν την τελευταία αγωνιστική για τη δεύτερη θέση απέναντι στη Γαλατασαράι, η οποία οδηγεί στα playin του BCL.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 5-0, αλλά η απάντηση της Χάποελ ήταν άμεση και πήρε τα ηνία στο σκορ (7-5). Το ντέρμπι συνεχίστηκε, όπως και οι εναλλαγές στο σκορ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να είναι ισόπαλες (12-12). Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου δεν άλλαξε κάτι με τον Δικέφαλο του Βορρά να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση μέσα στο Βελιγράδι (16-16)

Η Χάποελ μπήκε δυνατά στο δεύτερο δεκάλεπτο και με ακόμη ένα σερί 6-0 κατάφερε να πάρει το προβάδισμα (22-16). Η άμυνα των Ισραηλινών έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σκόραρε με το σταγονόμετρο. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και ανέβασαν για πρώτη φορά τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (32-22). Ο Δικέφαλος του Βορρά έβγαλε αντίδραση στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και με επί μέρους 8-1 πλησίασε στους 3 πόντους (33-30).

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραρε μόλις 10 πόντους και από το -1 έχασε ξανά την επαφή με το σκορ. Η Χάποελ αντίθετα βρήκε λύσεις, πάτησε το γκάζι και η διαφορά ανέβηκε ξανά στους 14 πόντους (64-50).

Ο ΠΑΟΚ, όπως έχει αποδείξει φέτος, δεν τα παρατάει ποτέ και επέστρεψε γι ακόμη μία φορά. Η άμυνα των φιλοξενουμένων άρχισε να σφίγγει και οι Ισραηλινοί δυσκολευόντουσαν να σκοράρουν. Ο Δικέφαλος του Βορρά με συνεχόμενα καλάθια κατάφερε να μπει ξανά στη διεκδίκηση του ματς (61-56). Η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, όμως, έμεινε στη μέση. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και η Χάποελ πήρε τη νίκη με 71-61.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 33-30, 54-40, 71-61

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…