Κεντρική Basket League Καρδίτσα Ιαπωνική Basket League: Αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Καρδίτσα

Basket League: Αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Καρδίτσα

Καρδίτσα

Η Καρδίτσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Στην Καρδίτσα θα πέσει απόψε (11/12, 20:15) η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Η τοπική ομάδα η οποία παράλληλα βρίσκεται και σε ρυθμούς All Star Game (16-17/12), ετοιμάζεται για μια μικρή… γιορτή, καθώς θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο δεύτερο παιχνίδι για φέτος στην έδρας της. Θυμίζουμε πως λόγω της κακοκαιρίας Daniel πολλά παιχνίδια του πρώτου γύρου τα έδωσε εκτός, λόγω των ζημιών που υπήρχαν στο γήπεδο “Γιάννης Μπουρούσης”.

Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πως κόντρα στον Ολυμπιακό δεν έχουν πιθανότητες νίκες, οπότε αυτό που θέλουν είναι να γεμίσει το γήπεδο, να ευχαριστηθεί ο κόσμος το παιχνίδι και οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να εκμεταλλευτούν την εμπειρία.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μετρά πολλές απουσίες αφού ο Κώστας Παπανικολάου (αιμάτωμα στη δεξιά μηροβουβωνική χώρα), ο Άλεκ Πίτερς (περιμένει τη γέννηση του παιδιού του), αλλά και οι Σακιέλ ΜακΚίσικ, Φίλιπ Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν ταξίδεψαν με την αποστολή. Αντίθετα, μέσα είναι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, μετά από απουσία περίπου ενός μήνα, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπώρησε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Καρδίτσα Ιαπωνική

Δειτε επισης

Euroleague: έδωσε από 540 εισιτήρια σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων από την Euroleague. Παναθην…