Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Ίσως γίνει φιλικό με Μητσοτάκη, Ερντογάν κι εμένα τον Απρίλιο»

Αταμάν: «Ίσως γίνει φιλικό με Μητσοτάκη, Ερντογάν κι εμένα τον Απρίλιο»

IMG 3316 jpeg

Με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου.

Μάλιστα, ο 57χρονος τεχνικός αποκάλυψε ότι υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστούν οι δύο τους σε φιλικό αγώνα μπάσκετ, στον οποίο ίσως παίξει και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα γιατί ο πρόεδρος της Τουρκίας, ο κύριος Ερντογάν, ήρθε στην Ελλάδα. Ήρθα εδώ να τον επισκεφτώ. Αγαπάει τον αθλητισμό, αγαπάει το μπάσκετ, ήταν πρώην ποδοσφαιριστής. Κάθε φορά που τον συναντάω μιλάμε γι αυτό. 1-2 φορές την εβδομάδα παίζει μπάσκετ. Ήπιαμε καφέ και μου είπε ότι τον Απρίλιο ο κύριος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Τουρκία και πιθανότατα θα υπάρξει φιλικό.

Είμαι χαρούμενος γιατί είδα στην Ελλάδα φιλικά πρόσωπα και ανθρώπους που έχουν σεβασμό για τους Τούρκους. Είμαι χαρούμενος που είδα τον Πρόεδρό μου μαζί με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ήταν πολύ καλή στιγμή. Τα πάντα είναι καλά και ο πρόεδρος είπε ότι θέλει να υπάρχει ειρήνη. Δεν θέλουμε να υπάρχουν πόλεμοι και δουλεύουμε γι αυτό ειδικά με τους γείτονές μας στην Ελλάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Εκτός μέχρι νεωτέρας ο Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό,  μετέβη στην Ισπανία για εξετάσ…