Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι» (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αυστηρός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κριτική για την ήττα από τους Μπουλς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ότι μπορούσε (26π. 14ρ.) για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη επί των Μπουλς, δεν είχε όμως τη συμπαράσταση των Λίλαρντ και Μίντλετον, οπότε ήταν δύσκολο να πετύχει τον στόχο του. Ο «Greek Freak» μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε την εμφάνιση των Μπακς και δήλωσε πως δεν άξιζαν να νικήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:
«Η απόφαση ήταν να τους αφήσουμε να παίξουν. Ήταν ικανός να εκτελέσει την τελευταία φάση πολύ καλά. Ο Καρούσο βρήκε θέση και μπόρεσε να εκτελέσει για τρεις. Οι προπονητές έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες για το τι να κάνεις σε αυτές τις καταστάσεις. Έχω δει περιπτώσεις σαν κι αυτές να σου κοστίζουν πρωταθλήματα, έχω δει περιπτώσεις να σου κοστίζουν παιχνίδια. Έχω δει πολλές περιπτώσεις να κερδίζεις το παιχνίδι. Οπότε δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι καλύτερο να κάνεις.

Στο τέλος της ημέρας αν κοιτάξεις ολόκληρο το παιχνίδι δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν σεβαστήκαμε το παιχνίδι. Υπήρχαν στιγμές που παίξαμε σκληρά και ήμασταν ικανοί να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν έπρεπε να είμαστε σε αυτή την κατάσταση.

Πιστεύω ότι δεν παίξαμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάποιες φορές το μπάσκετ φροντίζει για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το Σικάγο έπαιξε πιο σκληρά από μας, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από εμάς, εκτέλεσε καλύτερα από εμάς, αμύνθηκαν καλύτερα από εμάς, οπότε ξεκάθαρα άξιζαν το παιχνίδι περισσότερο από εμάς.

Υπάρχουν παιχνίδια που παίζουμε πολύ σκληρά και βάζουμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε. Και υπάρχουν φορές που τα κάνεις όλα αυτά και δεν κερδίζεις το παιχνίδι. Σήμερα δε νομίζω πως βάλαμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε. Κάποιες φορές όταν παίζεις με το παιχνίδι χάνεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αταμάν προς φιλάθλους: «Θέλατε το έβδομο αστέρι, είναι εδώ»

Αποθεώθηκε από τον κόσμο ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμ…