Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game All Star Game: Οι cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας θα ξεσηκώσουν την Καρδίτσα!

All Star Game: Οι cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας θα ξεσηκώσουν την Καρδίτσα!

cheerleaders

Οι cheerleaders της Ζαλγκίρις θα ανεβάσουν το All Star Game.

Το All Star Game είναι πάνω από όλα διασκέδαση, χαρά και γιορτή και το show που χαρίζει στους φιλάθλους όλων των ηλικιών μοναδικό! Οι cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας αφήνουν για λίγο το Κάουνας και έρχονται στην Καρδίτσα για το 26ο All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 17/12 στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», προκειμένου να ξεσηκώσουν τους θεατές όπως συνηθίζουν με το εντυπωσιακό χορευτικό τους σόου.

ZALGIRIS2071223

Οι πανέμορφες χορεύτριες από τη Λιθουανία μετά τα All Star Game του Ηρακλείου του 2020 και του ΟΑΚΑ του ‘22, επιστρέφουν στην Ελλάδα για να προσφέρουν όμορφες στιγμές ξανά στους φιλάθλους.

Το γκρουπ των καλλίγραμμων χορευτριών είναι οι επίσημες τσιρλίντερ της Ζαλγκίρις από το 2009 και έχουν προσφέρει σόου σε τρία Φάιναλ Φορ (Κωνσταντινούπολης το 2012, Μιλάνου το 2014 και Βερολίνου του 2016) και στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας το 2011.

ZALGIRIS3071223

Οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίζουν έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου τους παίκτες που επιθυμούν να αγωνιστούν στο 26ο All Star Game. Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφοφορία μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …