Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 73-76 (vid)

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 73-76 (vid)

Deck valencia real scaled

Πήρε το “θρίλερ ” η Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια του ισπανικού ντέρμπι με τη Βαλένθια. Η “Βασίλισσα” ύστερα από ένα πραγματικό ντέρμπι κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη με 76-73. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, όπου ο Καμπάτσο βγήκε μπροστά πέτυχε τους καθοριστικούς πόντους και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες σκόραραν εναλλάξ δίχως καμία να μπορεί να χτίσει διαφορά (11-11). Ο Μπράντον Ντέιβις έκανε απίστευτα πράγματα στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο σέντερ της Βαλένθια μέτρησε συνολικά 16 πόντους έχοντας 6/6 δίποντα και έκανε ζμπαράλια την άμυνα της Ρεάλ (26-24).

Η Βαλένθια ήταν εξαιρετική στο δεύτερο δεκάλεπτο και κατάφερε να χτίσει μικρή διαφορά (37-29). Οι νυχτερίδες διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχοντας καλή εικόνα επιθετικά. Η Ρεάλ δεν μπόρεσε να σταματήσει τους γηπεδούχους, αλλά είχε τις απαντήσεις ώστε να μείνει σε απόσταση αναπνοής (49-43).

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Η Ρεάλ ισορρόπησε για τα καλά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει κατά διαστήματα και τα ηνία του σκορ. Οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ και έδιναν μεγάλες μάχες και στις δύο πλευρές του παρκέ (62-63).

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Καμία από τις δύο δεν έδειχνε ικανή να καθαρίσει το ματς και ο κινητής κρίθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η Βαλένθια 53″ πριν το τέλος έφερε το ματς στα ίσια με καλάθι του Ινγκλς (72-72). Ο Καμπάτσο, όμως, βγήκε μπροστά. Ο Αργεντινός πέτυχε και το καθοριστικό καλάθι, αλλά και τις βολές με τις οποίες η Ρεάλ κέρδισε τη νίκη (73-76).

Τα δεκάλεπτα: 26-24, 49-43, 62-63, 73-76

Δειτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…