Κεντρική Γυναίκες Τίτλοι τέλους η Εβίνα Σταμάτη – Νίκη για την Εθνική μας

Τίτλοι τέλους η Εβίνα Σταμάτη – Νίκη για την Εθνική μας

Εθνική Γυναικών Εβίνα Σταμάτη

Σταμάτη… η τελευταία της μεγάλης φουρνιάς της Εθνικής.

Συγχαρητήρια στην εθνική μας ομάδα γυναικών για τη μεγάλη νίκη επί τής Τσεχίας, στην κατάμεστη από κόσμο Κάνηθο, στο αντίο τής σπουδαίας Εβίνας Σταμάτη! Όταν ο αντίπαλος παίρνει 24 επιθετικά ριμπάουντ!!! και παρόλα αυτά τόν κερδίζεις σχετικά άνετα τότε η νίκη αποκτά διπλή αξία!

Απλά στενοχωριέμαι όταν σκέφτομαι ότι αυτή η ομάδα, μας έκλεισε τον Ιούνιο τον δρόμο για τα προημιτελικά του EuroBasket. Μπορεί να έλειπε η κορυφαία παίκτρια τότε Πέτρα Χολεσίνσκα με τη Βιοράλοβα, αλλά και εμάς έλειπε η κολόνα της ομάδας Μαριέλλα Φασούλα μαζί με την Τσινέκε.

Μπράβο στα κορίτσια, στον κόουτς Πέτρο Πρέκα και τούς συνεργάτες του.

Πέτρος Πρέκας

Όμως το μεγαλύτερο μπράβο ανήκει στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, όσο ιδιαίτερα σε αυτές τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τής Ομοσπονδίας και έφεραν τόσες πολλές νεαρές αθλήτριες να βρεθούν στο πλευρό της εθνικής μας!

Συγκινητική πρωτοβουλία τα φανελάκια με το μήνυμα συμπαράστασης στην Μαριέλλα η οποία τού χρόνου τον Νοέμβριο, στον τρίτο αγώνα τού ομίλου κόντρα στη Γερμανία, πρώτα ο Θεός θα’ ναι πάλι μέσα στην ομάδα.
Γεγονός τού αγώνα: Είναι ο αποχαιρετιστήριος μετά από 21 χρόνια!!! παρουσίας για την Εβίνα Σταμάτη!

Εβίνα Σταμάτη

Τελευταία εκείνης της μεγάλης φουρνιάς παικτριών τής εθνικής μας ομάδας η οποία οδήγησε την Ελλάδα σε δύο Παγκόσμια πρωταθλήματα, σε μια 4η και μια 5η θέση στην Ευρώπη!!!

Εβίνα μου να ’σαι γερή και κάθε καλό στην ζωή σου!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…