Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Θα… βαρέσει υπερωρίες ο Φαλ

Θα… βαρέσει υπερωρίες ο Φαλ

Μουστάφα Φαλ

Αμφίβολος ο Μιλουτίνοφ, μόνος στο… σπίτι ο Φαλ.

Τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Λουκ Σίκμα επιστρέφει από τη Δευτέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ήδη βγάζει μέρος αυτών, όμως είναι ακόμα πίσω (και σε φυσική κατάσταση), οπότε δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον αυριανό αγώνα με την Μπασκόνια, για την Ευρωλίγκα. Ένα ματς, που ο Μουστάφα Φαλ θα κληθεί να βαρέσει… διπλοβάρδια.

Το κακό νέο είναι πως δεν έχει «κλειδώσει» η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ, κυρίως για να προφυλαχθεί, καθώς αντιμετωπίζει τενοντίτιδα στο γόνατο. Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να βιαστούν, καθώς ο Σέρβος ταλαιπωρείται (και) λόγω του ότι για καιρό έπαιζε μόνος του, καλύπτοντας και το κενό του Φαλ.

Ο Γάλλος έρχεται από συγκλονιστική εμφάνιση και «triple double» απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως διαφορετικός είναι ο βαθμός δυσκολίας στην Ευρωλίγκα, σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα κι αν μπορέσει να αγωνιστεί ο Μιλουτίνοφ (δεν έχει αποκλειστεί το γεγονός), είναι βέβαιο ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει όσο γίνεται να τον προφυλάξει, άρα ο Φαλ θα… βαρέσει υπερωρίες.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παλεύει με τα προβλήματά του και μπροστά του έχει ένα ματς, που είναι από αυτά που έχουν «πρέπει» (και ποιο δεν έχει), ενώ έπεται διαβολοβδομάδα. Ως εκ τούτου, δεν έχει καιρό να ξεκουραστεί, με τον κόουτς Μπαρτζώκα να περιμένει πώς και πώς την επιστροφή τού Σίκμα, για να έχει άλλη μια λύση στη γραμμή των ψηλών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ερμής Αργυρούπολης: Παρέμεινε στον πάγκο ο Γκαναβίας (pic)

Συνεχίζει στον πάγκο του Ερμή Αργυρούπολης ο Γκαναβίας Στον πάγκο του Ερμή Αργυρούπολης θα…