Κεντρική NBA Τα αποτελέσματα του NBA

Τα αποτελέσματα του NBA

NBA Λος Άντζελες Κλίπερς - Σακραμέντο Κινγκς

Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA

Πολύ καλή εμφάνιση του Βεζένκοφ παρά την ήττα, ο Γιόκιτς βγήκε νικητής στη μονομαχία με τον «baby Jokic», στο ρελαντί οι Λέικερς τους Πίστονς.
Οι Σακραμέντο Κινγκς γνώρισαν την ήττα από τους Λος Άντζελες Κλίπερς με τον Σάσα Βέζενκοφ να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο περσινός MVP της Euroleague πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής (24’) και πέτυχε 13 πόντους ( 2/2 δίποντα, 3/5 τρίποντα), μαζεύοντας μάλιστα και 5 ριμπάουντ.

Εύκολη νίκη για τους Πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς στην επιστροφή του Τζαμάλ Μάρεϊ. Τρομερή εμφάνιση από τον Νίκολα Γιόκιτς με άλλο ένα 30 points Triple-Double και με μηδέν(!) λάθη. Είναι το τρίτο παιχνίδι του «Joker» με πάνω από 30 πόντους Triple- Double χωρίς λάθος και είναι ο μοναδικός παίχτης στην ιστορία που το έχει πετύχει αυτό, τουλάχιστον 3 φορές.

Χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα οι Λος Άντζελες Λέικερς πέρασαν νικηφόρα από το Ντριτρόιτ με 35άρα του Ντάντζελο Ράσελ. Αυτή ήταν η 15η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς και βρίσκεται μόνη στην τελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Με έναν τρομερό Ζάιον Γουίλιαμσον που έπαιζε χωρίς αντίπαλο οι Πέλικανς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Φιλαδέλφεια Σίξερς, οι οποίοι ωστόσο αγωνίστηκαν χωρίς τον περσινό MVP της κανονικής διάρκειας τον Τζοέλ Εμπίντ. Ο Γουίλιαμσον πέτυχε 33 πόντους αστοχώντας μόνο σε ένα(!) σουτ και μία βολή ( 11/12 βολές, 11/12 δίποντα).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Πίστονς – Λέικερς 107 – 133
Μάτζικ – Ουίζαρντς 139 – 120
Ράπτορς – Σανς 112 – 105
Γκρίζλις – Τζαζ 105 – 91
Πέλικανς – Σίξερς 124 – 114
Νάγκετς – Ρόκετς 134 – 124
Κινγκς – Κλίπερς 117 – 131

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…