Κεντρική NBA Τα αποτελέσματα του NBA

Τα αποτελέσματα του NBA

NBA Κινγκς - Ουόριορς

Τι έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του NBA In- Season Tournamentμε τους Μπακς να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Νικς. Μαγική εμφάνιση του Λούκα Ντόνσιτς, νίκη στο φινάλε για Κινγκς.

Τη νίκη και συγχρόνως την πρόκριση στην επόμενη φάση του In-Season Tournament πανηγύρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς, απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζίμυ Μπάτλερ. Για τα «ελάφια» πρώτος σκόρερ ήταν ο Αντετοκούμπο με 33 πόντους, ενώ 32 είχε ο Λίλαρντ. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τους Νικς, που είχαν εύκολο έργο απέναντι στους Χόρνετς. Φοβερή εμφάνιση από τον Τζούλιους Ραντλ με 25 πόντους και 20 ριμπάουντ.

Χωρίς νίκη συνεχίζουν μακριά από την έδρα τους οι Χιούστον Ρόκετς. Αυτή τη φορά ηττήθηκαν από τους Μάβερις, με τον Luka «Magic» να πραγματοποιεί μια μαγική εμφάνιση με 41 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασσίστ. Νίκη στο φινάλε με καλάθι του Μονκ και ανατροπή από το –24 για τους Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ κόντρα στους Ουόριος. Ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού σε 15’ συμμετοχής σκόραρε 8 πόντους. Για τους «πολεμιστές» από 29 πόντους και 10 ριμπάουντ είχαν ο Γουίγκινς και ο Κάρι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Σέλτικς – Μπουλς 124 – 97
Νετς – Ράπτορς 115 – 103
Κάβαλιερς – Χοκς 128 – 105
Χιτ – Μπακς 124 – 131
Νικς – Χόρνετς 115 – 91
Τίμπεργουλβς – Θάντερ 106 – 103
Μάβερικς – Ρόκετς 121 – 115
Κινγκς – Ουόριος 124 – 123

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Ελλάδα που αντιστέκεται

Η αθλητική Ελλάδα είναι μια… άλλη Ελλάδα «Μια χώρα χωράφι» είχε τραγουδήσει ο Τζίμης…