Κεντρική Ψαγμένα Προμηθέας – Απόλλων Πάτρας 106-68

Προμηθέας – Απόλλων Πάτρας 106-68

Προμηθέας - Απόλλωνας Πάτρας

Αφεντικό της Πάτρας ο Προμηθέας με διαστημικό 40λεπτο

Ο Απόλλων Πάτρας κοίταξε στα μάτια τον Προμηθέα μόνο για μία περίοδο, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να πατάει γκάζι και να… εξαφανίζεται, φτάνοντας σε μια ακόμα εμφατική νίκη (106-68).

Η αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Απόλλωνα Πάτρας ήταν ντέρμπι μόνο για μία περίοδο, όταν και ο φωτεινός πίνακας έδειξε 28-27 υπέρ των γηπεδούχων.

Για την ακρίβεια, τόσο κράτησε η αντίσταση της ομάδας του Κώστα Δελέγκου, που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, που έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και έφτασαν σε μια πάρα πολύ άνετη νίκη. Μια νίκη που ήρθε ως αποτέλεσμα της υψηλής ταχύτητας των γηπεδούχων, αλλά και της εντυπωσιακής ευστοχίας τους από την περιφέρεια, καθώς μέτρησαν 17/30 τρίποντα, κάνοντας… πάρτι στην επίθεση!

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Προμηθέας επέστρεψε στις νίκες, ανεβαίνοντας στο 5-2, με το πέρας 7 αγωνιστικών, την ώρα που ο Απόλλων γνώρισε έκτη διαδοχική νίκη και υποχώρησε στο 1-6, παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Χάντερ Χέιλ με 25 πόντους και 9/14 σουτ ήταν το πρώτο βιολί για την ομάδα του, με τον Κάμερον Ρέινολντς να ακολουθεί με 14 πόντους, ενώ 11 πόντους και 3 ασίστ πρόσθεσε ο Αντώνης Κόνιαρης. Από πλευράς Απόλλωνα Πάτρας ο Τσαντ Μπράουν μέτρησε 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Βασίλης Μουράτος είχε 14 πόντους και ο Ντέσι Ουάσιγκτον πρόσθεσε 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 28-27, 61-44, 82-55, 106-68

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός στη Ρόδο

Με δέκα παίκτες τα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Ο Ολυμπιακός θα κληθ…