Κεντρική Ψαγμένα Πρέκας: «Η νίκη ήταν επιβράβευση των προσπαθειών»

Πρέκας: «Η νίκη ήταν επιβράβευση των προσπαθειών»

Πέτρος Πρέκας

Ο Πέτρος Πρέκας ικανοποιημένος στην παρουσία του κόσμου.

Ο Πέτρος Πρέκας μετά το τέλος του αγώνα με την Τσεχία και τη νίκη της Εθνικής αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της νίκης, που είχε κυρίως ψυχολογικό χαρακτήρα, στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο αλλά και στην Εβίνα Σταμάτη, την οποία είχε προσπαθήσει να… μεταπείσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Πρέκα:
«Ήταν πολύ σημαντικό που παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και αυτό ήταν το πιο ευχάριστο. Το δεύτερο είναι ότι καταφέραμε και κάναμε μια νίκη που θέλαμε πάρα πολύ, όχι για βαθμολογικούς λόγους, αλλά περισσότερο για να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουμε. Τα παιδιά καταβάλουν μια τεράστια προσπάθεια και αυτό ήταν η επιβράβευση. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση αν και παίξαμε με σημαντικές απώλειες, όπως η Φασούλα και η Τσινέκε. Τα παιδιά έπαιξαν μαζί και καταφέραμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη.

Είναι σημαντικό που έπαιξαν και τα νεαρά κορίτσια. Εμείς έχουμε έναν βασικό κορμό και σε κάθε κλήση φέρνουμε και νέα παιδιά και τα δοκιμάζουμε. Θέλουμε να τους δώσουμε ευκαιρίες και κίνητρο να γίνουν καλύτερες παίκτριες. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και είναι ένα μεγάλο κίνητρο και μακάρι να πάμε στο Ευρωμπάσκετ του 2025 με γεμάτα γήπεδα. Προσπάθησα να πείσω την Εβίνα Σταμάτη να παίξει άλλον ένα χρόνο μέχρι το Ευρωμπάσκετ του 2025. Ήταν μεγάλη τιμή που την είχαμε στην εθνική ομάδα και της εύχομαι τα καλύτερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …