Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Ουνικάχα Μάλαγα – Περιστέρι 81-64

Ουνικάχα Μάλαγα – Περιστέρι 81-64

bareiro williams jpg

«Λύγισε» στην Ανδαλουσία το Περιστέρι

Το Περιστέρι δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα και γνώρισε την δεύτερη ήττα του σε 3 παιχνίδια στο Basketball Champions League με .

Εξ αρχής το έργο του Περιστερίου ήταν πολύ δύσκολο απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, με την ομάδα του Ίμπον Ναβάρο να είναι καλύτερη από νωρίς, να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να φτάνει εύκολα στη νίκη, σε ένα παιχνίδι που δεν έχασε στιγμή τον έλεγχό του.

Η Μάλαγα με το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκε στο 3-0, με το πέρας 3 αγωνιστικών στη φάση των ομίλων, την ώρα που το Περιστέρι υποχώρησε στο 1-2, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα του στον όμιλο μετά την πρεμιέρα απέναντι στην Λε Μαν.

Ο Γιακούμπα Σίμα με 11 πόντους και 2 ριμπάουντ ήταν το πρώτο βιολί για την ομάδα του, με τον Μέλβιν Έτζιμ να ακολουθεί με 10, όσους είχε και ο Νίχαντ Ντζέντοβιτς, που μέτρησε 4/8 σουτ.

Στην αντίπερα όχθη, το Περιστέρι είχε για πρώτο σκόρερ τον Κένι Ουίλιαμς με 12 πόντους και 4/7 τρίποντα, με τον Τζο Ράγκλαντ να μετράει 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, αλλά και 4/14 σουτ, δίχως να μπορέσει να αλλάξει το μομέντουμ με τηξν παρουσία του.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία από νωρίς, όταν βρέθηκαν να προηγούνται με 26-15 στο τέλος της πρώτης περιόδου, ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά, με τον Πέρι να φωνάζει παρών. Η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 13 πόντους (41-28, 18′), με τον Μήτρου Λονγκ να μειώνει σε 44-33 στο τέλος του ημιχρόνου.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στην τρίτη περίοδο. Η Μάλαγα πάτησε γκάζι, Ντζέντοβιτς και Έτζιμ μπήκαν στην εξίσωση και με τον Μπαρέιρο να κάνει ζημιά η διαφορά έφτασε στους 19 πόντους, έπειτα από τρίποντο του Πέρι στην εκπνοή της τρίτης περιόδου για το 64-45. Το Περιστέρι έβγαλε αντίδραση στην τέταρτη περίοδο, όμως η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε, με την Ουνικάχα Μάλαγα να φτάνει στο θετικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 26-15, 44-33, 64-45, 81-64

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Μονακό - Φενέρμπαχτσε

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

    Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …