Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Να κλείσει με θετικό πρόσημο την εβδομάδα

Ολυμπιακός: Να κλείσει με θετικό πρόσημο την εβδομάδα

Μουσταφά Φαλ Ολυμπιακός

Τον Ερυθρό Αστέρα υποδέχεται ο Ολυμπιακός.

Το 2/2 θέλει ο Ολυμπιακός για να κλείσει ιδανικά τη «διαβολοβδομάδα», σε ένα ματς που έχει επιστροφές και στον Πειραιά θέλουν να μην γίνουν… καταστροφές. Οι «ερυθρόλευκοι» που καλούνται να διαχειριστούν την απουσία του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος για τα επόμενα εννέα ματς, λόγω της θλάσης που έπαθε στο ματς με τη Μακάμπι, θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με το ματς στο Βελιγράδι και να πάρουν ακόμα μία νίκη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αναμένεται να επιστρέψει από την Τρίτη, αλλά ούτε και τον Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος θα επιστρέψει μία ημέρα μετά τον «Μιλού».

Ο Ερυθρός που πλέον έχει στο τιμόνι του τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος επιστρέφει με δεύτερη ομάδα Ευρωλίγκας (μετά τη Μακάμπι) ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, αλλά και τον Μίλος Τεόντοσιτς έρχεται από σημαντική και μεγάλη σε σκορ νίκη επί της Φενέρ και πλέον αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη. Καθώς ο Έλληνας τεχνικός έχει αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας, η οποία ξεκινά από την άμυνα, όπως είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Αλλαγή ώρας στο Ηλυσιακός – Πικέρμι

Στις 20:00 αντί για τις 17:00 το Ηλυσιακός – Πικέρμι. Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της γνωστο…