Κεντρική NBA Λουκ Λουκς: «Τα χέρια του Φοξ πάθαιναν κράμπες από την ένταση του Κάρι»
NBA

Λουκ Λουκς: «Τα χέρια του Φοξ πάθαιναν κράμπες από την ένταση του Κάρι»

Ντε Ααρον Φοξ

Η προπόνηση με τον Κάρι έχει βελτιώσει τον Φοξ

Εν αναμονή της αναμέτρησης των Σακραμέντο Κινγκς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς την Τετάρτη στις 5 τα ξημερώματα, ο βοηθός προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς, αναφέρθηκε στη βελτίωση ποσοστού τριπόντου του Ντε Άαρον Φοξ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Τόνισε πως η προετοιμασία με τον Στεφ Κάρι ευθύνεται για το γεγονός αυτό αλλά και για τις… κράμπες στα χέρια του Φοξ.

Στα πρώτα 6 παιχνίδια του ΝΒΑ, ο point guard των Κινγκς έχει βελτιώσει το ποσοστό του στα τρίποντα από 32,1% σε 37,2%. Ο Λουκς, σε συνέντευξή του στο NBC Sports, μοιράστηκε την αιτία αυτής της βελτίωσης. Ο Φοξ, προπονήθηκε μαζί με τον Στεφ Κάρι, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ο βοηθός του Μάικ Μπράουν, αποκάλυψε μία ανέκδοτη ιστορία αυτών των προπονήσεων.

«Στην αρχή ο Φοξ ήταν κατενθουσιασμένος και έτοιμος να προπονηθεί. Στο τέλος όμως, τα χέρια του πάθαιναν κράμπες όχι από τον όγκο της προπόνησης, αλλά από την ένταση. Με κοιτούσε και του έλεγα «Ναι, έτσι προπονείται, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο». Για τον Φοξ, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε έναν τέτοιο παίκτη, αυτή είναι η δουλειά που πρέπει να κάνει και νομίζω πλέον, πως την κάνει στο κορυφαίο επίπεδο».

Μένει να δούμε αν τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 05:00, ο μαθητής Ντε Άαρον Φοξ, θα επικρατήσει επί του δασκάλου Στεφ Κάρι.

Το σχετικό απόσπασμα:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…