Κεντρική Γ' Εθνική Κρόνος Αγίου Δημητρίου: «Εχθρική διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό»

Κρόνος Αγίου Δημητρίου: «Εχθρική διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό»

ilisiakos kronos agiou dimitriou jpg

Ο Κρόνος εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και μάλιστα ζητάει την εξαίρεση συγκεκριμένου διαιτητή

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου ύστερα από την πρώτη του αναφορά για τα παράπονα του από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων σ΄ αυτήν κάνει λόγο για «εχθρική διαιτησία από τον κ. Ηλ. Χρηστίδη» και μάλιστα ζητάει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ο ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ είναι ένα ιστορικό σωματείο που υπηρετεί τον υγιή αθλητισμό χωρίς να ασχολείται με την διαιτησία και τα διαιτητικά «λάθη» όταν αυτά δεν αλλοιώνουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Δεν ζητήσαμε ποτέ εύνοια, μόνο ισοτιμία επειδή για εμάς όλα τα Σωματεία θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από την διαιτησία με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια, με φίλαθλο αθλητικό πνεύμα, με σεβασμό στην προσφορά τους στον αθλητισμό αλλά κυρίως με σεβασμό στο όνομα και στην ιστορία τους.

Δυστυχώς όμως, αυτό το οποίο εισπράξαμε στον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ηλυσιακό, ήταν ακριβώς το αντίθετο.

Ο σύλλογός μας αντιμετωπίσθηκε με εχθρική διαιτησία από τον κ. Ηλ. Χρηστίδη και με προσβλητική στάση -για διαιτητή- η οποία εκτός της απαξίωσης του αθλήματος και του ρόλου του, αδίκησε καταφανώς την Ομάδα μας.

Ο εν λόγω διαιτητής έδειξε από την αρχή της αναμέτρησης τις προθέσεις του, με τα συνεχόμενα λάθος σφυρίγματά εις βάρος της ομάδας μας και 29’’ πριν το τέλος του αγώνα, ενώ η διαφορά ήταν στον ένα (1) πόντο, μας στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την νίκη δίνοντας ανύπαρκτο αντιαθλητικό φάουλ στην αντίπαλη ομάδα.

Είχαν προηγηθεί 2 ακόμα αντιαθλητικά καθώς επίσης και πλήθος ανύπαρκτων φάουλ εις βάρος του Κρόνου τα οποία εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς εάν δει το video του αγώνα.

Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη όταν όμως είναι επαναλαμβανόμενα και μάλιστα σε τόσο μικρό και κρίσιμο χρονικό διάστημα αυτό χαρακτηρίζεται ως «επιλογή».

Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε ως στόχο να μειώσουμε την αξία της νίκης του Ηλυσιακού και την προσπάθεια των παικτών του, είναι όμως σύμπτωση ότι ο κ. Χρηστίδης σφύριξε και την προηγούμενη Κυριακή τον εκτός έδρας αγώνα του με την Νάξο;

Κατόπιν τούτων προκειμένου να προστατεύσουμε την ομάδα μας και το άθλημα το οποίο υπηρετούμε ζητούμε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από όλα τα παιχνίδια του ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και ελπίζουμε οι αρμόδιοι φορείς να φροντίσουν να προφυλάξουν το άθλημα για να μην ξανασυναντήσουμε τέτοιου είδους διαιτησίες.

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…