Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανοίγει τις «πόρτες» της στο κοινό της ομάδας

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανοίγει τις «πόρτες» της στο κοινό της ομάδας

ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ανοίγει τις πόρτες του ΟΑΚΑ για τον κόσμο, ο Παναθηναϊκός.

Μια ξεχωριστή εμπειρία θα μπορέσουν να ζήσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, αφού όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΚΑΕ, μετά τα δυο παιχνίδια στην ερχόμενη «διαβολοεβδομάδα» της Euroleague, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με μερικούς από τους παίκτες της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε πως το σύνολο του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται την Τετάρτη (15/11, 21:15,) τη Ζαλγκίρις και την Παρασκευή (17/11, 21:15) τη Βίρτους Μπολόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να πρωτοπορεί βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την εμπειρία του ΟΑΚΑ για τους φιλάθλους της.

Συγκεκριμένα, μετά τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στη Euroleague δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να συναντούν τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Με την αγορά του πακέτου «Post Game Private Meet & Greet Sessions», οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να συζητούν με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ανακαινισμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ, με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό και ποτό. Παράλληλα, θα τους δίνονται αναμνηστικά δώρα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά την άκρως επιτυχημένη έναρξη της πρωτοποριακής αυτής ενέργειας μετά το τέλος των αναμετρήσεων με την Maccabi Playtika Tel Aviv και την Baskonia Vitoria-Gasteiz συνέχεια δίνεται με τους αγώνες αυτής της εβδομάδας με την Zalgiris Kaunas (15/11, 21:15) και την Virtus Segafredo Bologna (17/11, 21:15).

Μάλιστα, για τα δύο προσεχή ματς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέχει έκπτωση της τάξης του 30% για τους κατόχους VIP εισιτηρίων διαρκείας αλλά και για όσους αγοράσουν μεμονωμένα VIP εισιτήρια.

* Σημειώνεται πως οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας αλλά και μεμονωμένων VIP εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα τηλέφωνα: 2144022530 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00), προκειμένου να επωφεληθούν της έκπτωσης του 30%.

* Οι θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες.

* Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το: hospitality@paobc.gr».//Γ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Εκτός μέχρι νεωτέρας ο Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό,  μετέβη στην Ισπανία για εξετάσ…