Κεντρική Γυναίκες Η Σταμάτη στην Σπανού την σκυτάλη της Εθνικής

Η Σταμάτη στην Σπανού την σκυτάλη της Εθνικής

Εβίνα Σταμάτη Άρτεμις Σπανού

Από την Εβίνα Σταμάτη στην Άρτεμις Σπανού…

Η Άρτεμις παίρνει την σκυτάλη από την Εβίνα και συνεχίζει τον δρόμο τής εθνικής ομάδας γυναικών προς νέες επιτυχίες! Παρακολουθώ την πορεία των δύο από τα πρώτα τους βήματα και αυτή η αλλαγή μου φέρνει στη μνήμη τίς μεγάλες στιγμές που έχουν ζήσει.

Η Σταμάτη από τον Ατρόμητο Πειραιώς, η Σπανού από τον Πανιώνιο το έφερε η ζωή προχθές να γράφουν ιστορία.
Η Εβίνα μετά από 21 χρόνια υπέγραψε την τελευταία σελίδα του βιβλίου που αφορά την εθνική ομάδα γυναικών με πρωτη χρυσή σελίδα να γράφεται το 2009.

Στην Αρένα Ρίγα τής Λετονίας ήμουν παρών σε εκείνον τον τρελό χορό στο κέντρο τού γηπέδου, μετά την νίκη επί της Ιταλίας που έδινε την 5η θέση στην Ευρώπη και την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τής Τσεχίας το 2010 για πρώτη φορά στην ιστορία.

Η τελευταία σελίδα γράφτηκε την Κυριακή όπως τής άξιζε. Μπροστά σέ ένα γεμάτο γήπεδο η τελευταία εκείνων των μεγάλων παικτριών παρέδιδε το νέο βιβλίο στην παλαιότερη πλέον την καινούργια αρχηγό Άρτεμις Σπανού!

Στα 30 της χρόνια πιο ώριμη από ποτέ ανοίγει μαζί με τις υπόλοιπες συνοδοιπόρες αθλήτριες την πρώτη σελίδα στην επόμενη μέρα τής εθνικής γυναικών με πολλές προσδοκίες να ξαναγραφτούν ανάλογες σελίδες. Η αρχή ευχόμαστε να γίνει στο EuroBasket women του 2025 στην Ελλάδα.

Εβίνα – Άρτεμις να έχετε υγεία και πολλές χαρές στην ζωή σας!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…