Κεντρική NBA Η κλωτσοπατινάδα στο Ουόριορς – Τίμπεργουλβς

Η κλωτσοπατινάδα στο Ουόριορς – Τίμπεργουλβς

Ουόριορος - Τίμπεργουλβς

Ένταση και αποβολές στο παιχνίδι Ουόριορς – Τίμπεργουλβς.

Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης Ουόριορς – Τίμπεργουλβς άναψαν τα αίματα, οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και η σύρραξη δεν αποφεύχθηκε. Πρωταγωνιστές της έντασης ήταν ο Κλέι Τόμπσον και ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς, οι οποίοι ξεκίνησαν καβγά στο κέντρο του γηπέδου πριν καν το ταμπλό καταγράψει τους πρώτους πόντους.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες που βρίσκονταν στο παρκέ μπήκαν στη… μάχη, με τον Ρούντι Γκομπέρ να προσπαθεί να σταματήσει τον Τόμπσον, αλλά και τον Ντρέιμοντ Γκριν να δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Γκομπέρ και χρειάστηκαν… αρκετοί για να τον απομακρύνουν και να αφήσει τον Γάλλο σέντερ.

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν οι διαιτητές έδειξαν την έξοδο στους Τόμπσον, ΜακΝτάνιελς και Γκριν. Με τον προπονητή του Γκόλνετν Στέιτ, Στιβ Κερ να είναι έξαλλος με τον Γκομπέρ, καθώς θεωρούσε πως είχε ευθύνη γιατί μπλέχτηκε στον καβγά.

Ο επικός καυγάς είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των Τόμπσον και ΜακΝτάνιελς και φυσικά του Γκριν. Πάντως, ενώ το επεισόδιο πλησίαζε στο τέλος του, ο Στιβ Κερ, προπονητής των Γουόριορς φώναζε προς τον Γκομπέρ, θεωρώντας ότι είναι και αυτός υπαίτιος επειδή μπλέχτηκε στον καυγά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …