Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Το ΟΑΚΑ στις έδρες με τον περισσότερο κόσμο

Euroleague: Το ΟΑΚΑ στις έδρες με τον περισσότερο κόσμο

Παναθηναϊκός

Στις πέντε έδρες με τον περισσότερο κόσμο εντάχθηκε το ΟΑΚΑ.

Οι δοξασμένες ημέρες του Παναθηναϊκού έχουν επιστρέψει και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει και ο κόσμος, καθώς το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι μέσα στα 5 γήπεδα με τον περισσότερο κόσμο.

Το ΟΑΚΑ βρίσκεται μέσα στις πέντε έδρες με τον περισσότερο κόσμο έπειτα από 9 αγώνες της EuroLeague, με τη μέση επισκεψιμότητα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού να κυμαίνεται στους 11.119 θεατές.

Πρώτο στη σχετική λίστα βρίσκεται το γήπεδο της Παρτίζαν, Σταρκ Αρένα με 19.024 θεατές μέσω όρο όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ομπράντοβιτς, ενώ όταν αγωνίζεται ο Ερυθρός Αστέρας 18.813. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ζαλγκίριο Αρένα με 15.000 θεατές, στην τέταρτη θέση το Σινάν Ερντέμ Ντομ με 11.415 και την πεντάδα συμπληρώνει το ΟΑΚΑ 11.119.

Δείτε αναλυτικά:

Πρώτο στη σχετική λίστα βρίσκεται το γήπεδο της Παρτίζαν, Σταρκ Αρένα με 19.024 θεατές μέσω όρο όταν αγωνίζεται η ομάδα το Ομπράντοβιτς, ενώ όταν αγωνίζεται ο Ερυθρός Αστέρας 18.813.Στην τρίτη θέση βρίστεται η Ζαλγκίριο Αρένα με 15.000 θεατές, στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Σινάν Ερντέμ Ντομ με 11.415 και την πεντάδα συμπληρώνει το ΟΑΚΑ 11.119.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

A1 Γυναικών: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην τελική μάχη για το πρωτάθλημα

Σήμερα η τελευταία πράξη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ θα κριθεί …