Κεντρική Basket League Άρης Ελληνικές ευρωπαϊκές μάχες σε Eurocup και BCL

Ελληνικές ευρωπαϊκές μάχες σε Eurocup και BCL

ΠΑΟΚ Basket League

Άρης, ΠΑΟΚ και Προμηθέας αγωνίζονται σήμερα.

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Άρης, εκεί όπου απόψε στις 21:00 θα αντιμετωπίσει την Τρέντο για την 9η αγωνιστική του Eurocup. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο στομάχι και τέθηκε εκτός αποστολής. Εκτός μάχης είναι επίσης οι Γκάλινατ και Σανόγκο λόγω τραυματισμών.
Άρης και Τρέντο έχουν 3 νίκες και 5 ήττες και η μεταξύ τους «μονομαχία» ενδέχεται να κρίνει στο φινάλε μέχρι και πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο «Παλατάκι» την Μπενφίκα (19:30) για την 4η αγωνιστική του BCL και σίγουρα να παρουσιάσει εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή την Πορτογαλία. Με νίκη ο ΠΑΟΚ ενισχύει τις πιθανότητές πρόκρισης στην επόμενη φάση. Κανονικά θα πρέπει να υπολογίζει ο Φώτης Τακιανός στους Μπελιάουσκας και Γκίλμορ οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Ο Προμηθέας τέλος, θα έχει την πιο δύσκολη αποστολή έως τώρα καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρίτας (21:15). Οι Πατρινοί έχουν δύο νίκες και μία ήττα, από την Ντιζόν στη Γαλλία και χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης της πρόκρισης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…