Κεντρική Διεθνή Eurocup Δοκιμασία κόντρα στην Μπουργκ για τον Άρη

Δοκιμασία κόντρα στην Μπουργκ για τον Άρη

Άρης

Νίκη στη Γαλλία θέλει ο Άρης.

Ο Άρης δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στην Μπουργκ (14/11, 20:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Eurocup και θέλει τη νίκη για να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά και να ενισχύσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του θέλουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση η οποία αν έρθει θα είναι τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας, για να κάνει το 4-3 και θα ισοβαθμήσει με την Μπουργκ στην κατάταξη.

Απόντες θα είναι οι Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς και Διαμαντής Σλαφτσάκης οι οποίοι έμειναν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη για το ματς:
«Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας, απέναντι σε μία ομάδα η οποία πηγαίνει εξαιρετικά και στο BKT EuroCup και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πολλά για την ποιότητά τους και δείχνει πόσο απαιτητικός θα είναι ο αγώνας για μας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο μας να ελέγξουμε το σκοράρισμα της Μπουργκ από τους αιφνιδιασμούς και να έχουμε έξυπνες αποφάσεις στην επίθεση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…