Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Διπλό ραντεβού για FunBasket

Διπλό ραντεβού για FunBasket

basketa bala 1 jpg

Αυτό το Σαββατοκύριακο «αγκαλιάζουμε» το άθλημα με το FunBasket.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το ραντεβού για διασκέδαση αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ είναι διπλό. Το FunBasket θα βρίσκεται στις 4 Νοεμβρίου στον Ασπρόπυργο και στις 5 Νοεμβρίου στον Δήμο Παύλου Μελά για να φέρει τα παιδιά κάτω των οχτώ ετών πιο κοντά στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Το Σάββατο σας περιμένουμε στο ΚΓ «Γ. Τσόκας» (09.00-11.00) και την Κυριακή στο ΔΑΚ Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη (11.30.13.30). Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος έχουν καθοδήγηση από προπονητές εξειδικευμένους στις μικρές ηλικίες, με κατάλληλο εξοπλισμό και θα πάρουν μέρος χωρίς το άγχος της νίκης σε διαγωνιστικά παιχνίδι και σουτ, θα γίνει επίδειξη προπόνησης και φυσικά θα υπάρχει παιχνίδι ώστε όλοι να διασκεδάσουν μαθαίνοντας.

Αρωγοί στην προσπάθεια της ΕΟΚ είναι η ΕΚΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη και στον Ασπρόπυργο η ΕΣΚΑΝΑ, ο ΟΑΦΝΤΗ του Δήμου Ασπροπύργου και ο ΑΟ Θρία Ασπροπύργου.

Η ΕΟΚ έχει σχεδιάσει μια σειρά Φεστιβάλ FunBasket σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να προσφέρει ευκαιρίες άθλησης σε όσο περισσότερα παιδιά γίνεται. Το επόμενο ραντεβου έχει κλειστεί για τις 12 Νοεμβρίου στα Άνω Λιόσια.

Desktop42 1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…