Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον Παναθηναϊκό

Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον Παναθηναϊκό

ΚΑΕ Άρης

Ο Άρης θέλει ο κόσμος να κάνει το πρώτο sold out με Παναθηναϊκό.

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική (12/12, 17:15) της Stoiximan Basket League και προσδοκία της ΚΑΕ είναι το ματς να διεξαχθεί σε κατάμεστο Αλεξάνδρειο. Η ΚΑΕ Άρης έδωσε σήμερα σε κυκλοφορία τα εισιτήρια γι’ αυτό ματς που φτάνουν τα 3.700, λόγω και των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ήδη παραλάβει οι κάτοχοί τους.

Στους εντός έδρας αγώνες ο Άρης έχει αγγίξει την πληρότητα στο 85% και στόχος σίγουρα είναι το 100%. Άλλωστε οι εμφανίσεις και το αγωνιστικό πρόσωπο σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα κάνουν ακόμα πιο ελκυστική την ομάδα για τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
«Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Δευτέρα – Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 19:00, το Σάββατο 10:00 έως τις 15:00 και ανήμερα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη. Από τα εκδοτήρια του γηπέδου, την Κυριακή, από τις 15:15 (εφόσον δεν έχουν διατεθεί), από την πλατφόρμα της More, στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/.

Ισχύουν επίσης:
1) Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια διαρκείας, όπως και το πακέτο που αφορά αποκλειστικά στη Basket League. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν μόνο στo BKT EuroCup.
2) Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία βγαίνει μία φορά και ισχύει για όλη τη χρονιά. Την προμηθεύεστε από την μπουτίκ της ΚΑΕ, από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/.
3) Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια (7-14 ετών) διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη More.
4) Φέτος ο έλεγχος αναφορικά με τις θέσεις είναι πιο αυστηρός, συνεπώς καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να κλείνουν ακριβώς τη θέση που θέλουν και να κάθονται αποκλειστικά σ’ αυτήν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…