Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Απόλλων Πάτρας: Αποδοκιμασίες, βαρύ κλίμα και σήμα… SOS

Απόλλων Πάτρας: Αποδοκιμασίες, βαρύ κλίμα και σήμα… SOS

apollon patras jpg

Ο Απόλλων Πάτρας γνώρισε έβδομη διαδοχική ήττα στην Stoiximan Basket League, έφτασε στον πάτο της βαθμολογίας και πλέον τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα, με τον κόσμο των «μελανόλευκων» να αποδοκιμάζει με το πέρας του αγώνα.

Το παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι ήταν must win για τον Απόλλωνα, ώστε να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας και να κάνει σημαντικό βήμα προς την παραμονή. Τα περιθώρια άλλωστε είχαν στενέψει, τόσο μετά τις 6 διαδοχικές ήττες των προηγιύμενων αγώνων, όσο και μετά τη νίκη της Καρδίτσας κόντρα στο Λαύριο, λίγες ώρες νωρίτερα.

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Ο Απόλλων γνώρισε ακόμα μια ήττα, με την ομάδα των βορείων προαστίων να περνάει από την Περιβόλα, με 75-69, βάζοντας σε ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό τους «μελανόλευκους», που πλέον μετρούν ρεκόρ 1-7 και βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με την Καρδίτσα.

Με το πέρας της αναμέτρησης οι αποδικιμασίες ήταν έντονες από τους Πατρινούς φιλάθλους, δείγμα της απογοήτευσης για το νέο αρνητικό απότέλεσμα της ομάδας της Πάτρας, που έβαλε σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες την πορεία της. Κάτι που βαραίνει ακόμα περισσότερο το κλίμα ενόψει της συέχειας.

Οι Πατρινοί έδειξαν σημάδια βελτίωσης μεν, αλλά ούτε η εξαιρετική εμφάνιση του Ντέσι Ουάσιγκτον (25 πόντοι) ούτε οι 13 του Ρασάντ Βον στο ντεμπούτο του αρκούσαν για να φέρουν τη νίκη. Σε ένα παιχνίδι που ο Τι Τζέι Σταρκς ήταν εκτός ρυθμού, καθώς έπαιξε χωρίς να κάνει προπόνηση κια τα βρήκε σκούρα με την άμυνα του Αμαρουσίου (2 πόντοι, 1/8 σουτ, 6 λάθη, 4 φάουλ).

Πλέον ο Απόλλων εκπέμπει… SOS, καθώς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση για τη συνέχεια, μιας και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχει να αντιμετωπίσει Περιστέρι (εκτός), Λαύριο (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός έδρας).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • Μονακό - Φενέρμπαχτσε

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

    Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…