Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού

Το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού

Σακίλ ΜακΚίσικ Ολυμπιακό

Τί έδειξαν οι εξετάσεις Σίκμα και ΜακΚίσικ, του Ολυμπιακού.

Με δυσάρεστα νέα ξεκινά η εβδομάδα για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αναφέρει πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από 3 έως 4 εβδομάδες, καθώς υπέστη οστικό οίδημα στη μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα, έπειτα από πτώση στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λουκ Σίκμα ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς με τον Άρη, έχει αιμάτωμα στο γαστροκνήμο αριστερά και θα είναι εκτός για δύο εβδομάδες. Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό δικέφαλου αριστερά, ενώ ο Μουσταφά Φαλ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα λόγω της διάτασης έσω πλαγίου δεξιού γονάτου, που τον ταλαιπωρεί.

Σε ότι αφορά τα ματς που ακολουθούν, για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (13/10, 21:15) η συμμετοχή των Φαλ και Γκος είναι αμφίβολη, ενώ ο ΜακΚίσικ θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει 28 ή 29/10 στο ΣΕΦ, με τον Σίκμα να είναι οριακή η παρουσία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Με βάση αυτά τα δεδομένα πρόκειται να γίνει και η αλλαγή σε ότι αφορά τον Ίγκνας Μπραζντέικις και τη συμμετοχή του στη Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Το ελληνικό μπάσκετ επανέρχεται»

Στην εξέλιξη του Ελληνικού μπάσκετ στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις…