Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Στέλιο, ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Στέλιο, ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Πες την αλήθεια Στέλιο Κουκουλεκίδη, Στέλιος

Τώρα δεν μπορείς να πεις ότι δεν ήξερες Στέλιο Κουκουλεκίδη.

Πριν διαβάσετε τις παρακάτω αράδες, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ τον Στέλιο Κουκουλεκίδη έναν από τους πλέον έντιμους ανθρώπους στον χώρο τής ελληνικής διαιτησίας. Προδήλως δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Για παράδειγμα, ήταν έξω από την κουλτούρα μου η επιλογή του να γίνει απεργοσπάστης στην Ισπανία, αλλά ποιος είμαι εγώ να του επιβάλλω την άποψή μου.

Επειδή ακριβώς τον θεωρώ έντιμο κι έχει αξία η γνώμη του, βρήκα την ευκαιρία στο περιθώριο του Super Cup στη Ρόδο να συζητήσω μαζί του κάποια θέματα. Είπαμε πολλά, που δεν συντρέχουν λόγοι να δημοσιοποιήσω. Μεταξύ αυτών ήταν κι η υπόθεση Πέτρου Παπαπέτρου.

Στέλιο Κουκουλεκίδη, τι λες γι' αυτό;

Ο 51χρονος διαιτητής σφυρίζει κανονικά, τη στιγμή που η ΟΔΚΕ επιμένει να σφυρίζει αδιάφορα, διατηρώντας τον ως «Μη Ενεργό» διαιτητή. Ως εκ τούτου είναι παράνομοι οι ορισμοί του, Στέλιο Κουκουλεκίδη. Ή είναι «Ενεργός» κι ορθώς τον ορίζεις, ή είναι «Μη Ενεργός» και δεν μπορεί να παίζει. Ακόμα και σε αυτή την ΕΟΚ, του Βαγγέλη Λιόλιου, πρέπει να μην παίζει μπουνιές η λογική μας…

Τώρα Στέλιο τι έχεις να πεις;

Η άποψη του Στέλιου Κουκουλεκίδη, όταν του θέσαμε το θέμα, ήταν πως απλά δεν είχε ενημερωθεί το επίσημο site της ΟΔΚΕ. «Τρία πουλάκια…», που έλεγε κι ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, σε μια από τις κορυφαίες ταινίες τού ελληνικού κινηματογράφου, με τη Μαίρη Αρώνη.

Επειδή είμαστε βέβαιοι για το ρεπορτάζ μας, προκαλέσαμε τον Στέλιο. «Τώρα που το ξέρεις κι εσύ, ενημέρωσέ τους να το διορθώσουν. Σας φτάνει μια εβδομάδα;» ήταν η ατάκα πρόκληση. Έχουν περάσει 15 μέρες κι ακόμα ο Παπαπέτρου είναι στους μη ενεργούς, όπως δείξαμε (με ημερομηνία) στην παραπάνω φωτογραφία. Τώρα Στέλιο τι έχεις να πεις;

Αν μετά τόσο καιρό, σχετικά άρθρα, την παρέμβαση (αν υπήρξε) του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΟΚ, δεν έχει αλλάξει το site, ή η ΟΔΚΕ έχει κατεβάσει ρολά, ή κάποιος/οι λένε ψέματα. Πλέον Στέλιο μπαίνεις κι εσύ στο κάδρο, καθώς δεν μπορείς να πεις ότι δεν γνώριζες.

Λιόλιος, όπως λέμε Βασιλακόπουλος

Όποιος γίνεται πρόεδρος στην ΕΟΚ, αποκτά και μια αντίληψη ότι είναι υπεράνω νόμων, ότι αυτός αποφασίζει για όλα, πως μπορεί να κάνει ό,τι του γουστάρει. Το έκανε ο Βασιλακόπουλος, το κάνει διαρκώς ο Λιόλιος. Λες και δεν άλλαξε τίποτα.

Πώς επιτρέπει ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ο οποίος δεν κρύφτηκε (όπως ο προηγούμενος) πίσω από το δάχτυλό του κι είπε ότι ασχολείται με τη διαιτησία, να υπάρχει αυτό το αίσχος; «Μη ενεργός» διαιτητής, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΔΚΕ, να ορίζεται από την ΚΕΔ/ΕΟΚ;

Εμείς ζητάμε επισήμως την παρέμβασή του, ώστε να… διορθωθεί το λάθος. Μόνο «λάθος» δεν είναι, ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Μόνο που εμείς, Παντελή Ελευθεριάδη και Στέλιο Κουκουλεκίδη, δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Θα υποχρεωθείτε (ως οφείλετε) να κάνετε «ενεργό» τον Παπαπέτρου. Και μετά, εδώ είμαστε, δεν θα χαθούμε…

Αντί επιλόγου: Μια κι αναφέραμε τον αείμνηστο σπουδαίο ηθοποιό, Διονύση Παπαγιαννόπουλο, βρήκαμε αυτό το βίντεο. Δείτε το:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …