Κεντρική Elite League Σοφογιάννης: «Το λάθος των διαιτητών κρίνει σε ένα βαθμό το ματς»

Σοφογιάννης: «Το λάθος των διαιτητών κρίνει σε ένα βαθμό το ματς»

giannis sofogiannis esperos lamias jpg

Ο Γιάννης Σοφογιάννης μετά την ήττα του Έσπερου Λαμίας από τον Πανερυθραϊκό στάθηκε στο λάθος των διαιτητών στη φάση του Μπρούερ

Ο Έσπερος Λαμίας δεν τα κατάφερε στην έδρα του Πανερυθραϊκού και έφυγε με άδεια τα χέρια. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σοφογιάννης, σε δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά και στο λάθος των διαιτητών στη φάση του Μπρούερ, που όπως ανέφερε έκρινε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του ματς.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς και μείναμε πίσω στο σκορ στη συνέχεια. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δε σου πάνε καλά και άλλα πράγματα, καθώς χρειάζεται και ο παράγοντας της τύχης, όπως και φάσεις, όπου μπορεί να έχεις παράπονα και να είναι καθοριστικές. Παράπονα, βέβαια, δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά όλα αυτά είναι πράγματα, που συντελούν στο να χαθεί το ματς σε ένα σουτ, ή ένα ριμπάουντ. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να μπούμε στο ματς και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Θεωρώ, ότι στην φάση του Μπρούερ έχει γίνει λάθος από τους διαιτητές, χωρίς να υπονοώ πως έχει γίνει σκόπιμα, ωστόσο σε ένα βαθμό κρίνει και το ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Το πρόγραμμα του Final four

Το πλήρες πρόγραμμα του final four της Elite League. Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φιλοξε…