Κεντρική NBA Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα το φιλικό Νετς – Μακάμπι Ρανανά (vid)
NBA

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα το φιλικό Νετς – Μακάμπι Ρανανά (vid)

Ντουέιν Μπέικον Νετς Μακάμπι

Νίκη των Νετς επί της Μακάμπι Ρανανά.

Σε βαρύ κλίμα έγινε τα ξημερώματα στο Μπάρκλεις Σέντερ το φιλικό ανάμεσα στου Νετς και τη Μακάμπι Ρανανά, ομάδα της Α2 κατηγορίας του Ισραήλ, η οποία βρίσκεται στην Αμερική για φιλικά παιχνίδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι είχε έναν πρωταγωνιστή και αυτοί ήταν οι Νετς, που επικράτησαν με 135-103, ενώ από τη Μακάμπι πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντουέιν Μπέικον με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Κουιντάρι Γουέδερσπουν να προσθέτει άλλους 17 πόντους.

Για την ομάδα του Μπρούκλιν ο Μάικαλ Μπρίτζες είχε 23 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ, με τον Χάρι Τζάιλς να προσθέτει 16 (10 ριμπάουντ) και τον Σπένσερ Ντίνγουιντι 15 πόντους.

«Πώς να ασχοληθείς με το μπάσκετ, με όσα συμβαίνουν», είπε ο προπονητής των Ισραηλινών Γέχου Όρλαντ, και συνέχισε: «Είναι μια τραγωδία για όλους μας, έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους», συμπλήρωσε ο Όρλαντ.

Πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, ενώ ανακρούστηκαν και οι δύο Εθνικοί ύμνοι, ΗΠΑ και Ισραήλ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Νίκολα Γιόκιτς MVP της regular season στο NBA

Για τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια ο Νίκολα Γιόκιτς MVP στο NBA Το βραβείο του πολυτιμότερου…