Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παρτιζάν – Μπαρτσελόνα 83-92 (vid)

Παρτιζάν – Μπαρτσελόνα 83-92 (vid)

Παρτιζάν - Μπαρτσελόνα

Καταλανική… επέλαση στο Βελιγράδι.

Η «τρελή» πορεία της Μπαρτσελόνα στη φετινή Euroleague συνεχίζεται, με την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου να επικρατεί της Παρτιζάν (92-83) μέσα στο Βελιγράδι και να κάνει το 3Χ3 στη regular season.

Με αέρα μεγάλης ομάδας και την ώθηση που της έδωσε η εκτός έδρας νίκη στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό η Μπαρτσελόνα κατάφερε να περάσει και από την κατάμεστη Stark Arena του Βελιγραδίου, κάνοντας ακόμα μια «δήλωση» του πόσο μακριά μπορεί να πάει στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου έβαλε από τα πρώτα λεπτά τις βάσεις για τη νίκη, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Νίκολας Λαπροβίτολα με 20 πόντους και 6 ασίστ. Μάλιστα οι Μπλαουγκράνα δεν έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα και έλεγχαν τον ρυθμό από νωρίς ως τφινάλε της αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά η Παρτιζάν δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση, καθώς η άμυνα της Μπαρτσελόνα έκλεισε κάθε διάδρομο στον Κέβιν Πάντερ και παρά τους 14 πόντους του Τζέιμς Νάναλι και τους 13 του Πι Τζέι Ντόζιερ η Παρτιζάν υποχώρησε στο 1-2 με το πέρας 3 αγώνων.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 34-44, 60-69, 83-92.

Δειτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…