Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ναν

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ναν

Κέντρικ Ναν

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Κέντρικ Ναν.

Η φημολογία των προηγούμενων ημερών, επιβεβαιώθηκε σήμερα μέσα από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από βίντεο που ανήρτησε ανέφερε πως ο Κέντρικ Ναν, είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός γκαρντ το καλοκαίρι απασχόλησε τον Ολυμπιακό, αλλά είχε ως προτεραιότητα τις ομάδες του ΝΒΑ. Από τη στιγμή που δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο σε κάποια ομάδα της λίγκας, ήταν ελεύθερος στην αγορά και ο Παναθηναϊκός κινήθηκε γρήγορα και πήρε το «ναι».

O Κέντρικ Ναν είναι 28 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και μετράει 193 ματς στο ΝΒΑ και σε Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Λέικερς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Έχει ως μέσο όρο 12.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ ενώ μέτρησε 53% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 87% στις βολές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσει την τυπική διαδικασία και στη συνέχεια να ενταχθεί το συντομότερο δυνατό στο ρόστερ των «πρασίνων».

Με αυτά τα λόγια στο storie στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε τη συμφωνία με τον Ναν:

«Δεν ξέρω αν γνωρίζετε το Ναν, το ινδικό ψωμί. Εμένα μου αρέσει ένα γλυκό το οποίο γίνεται από αυτό το ψωμί και είναι ινδικά pancakes φτιαγμένα από αυτό Ναν. Από σήμερα λοιπόν, ο αθλητής Ναν είναι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας».

Ο Ναν θα είναι ο όγδοος ξένος του Παναθηναϊκού και το ερώτημα πλέον είναι αν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση μετά και τη συμφωνία με τον Αμερικανό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός στη Ρόδο

Με δέκα παίκτες τα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Ο Ολυμπιακός θα κληθ…