Κεντρική Ψαγμένα Ολυμπιακός: Με Γκος κόντρα στην Παρτιζάν

Ολυμπιακός: Με Γκος κόντρα στην Παρτιζάν

Γκος

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει άλλη απώλεια στο ΣΕΦ.

Η πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν στην Ευρωλίγκα κλείνει για τον Ολυμπιακό απόψε (19/10, 21:15) στο ΣΕΦ, με αντίπαλο την Παρτιζάν. Για την 4η αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την ομάδα που πέρυσι έφτασε μια ανάσα από το φάιναλ φορ, με στόχο τη νίκη καθώς δεν θέλει άλλες απώλειες στο «σπίτι» του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του και τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος δείχνει να είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο στον αγώνα της πρεμιέρας της Basket League με τον Άρη.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Μπαρτσελόνα εντός και Αρμάνι εκτός δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά όπως είπαν όλοι στον Ολυμπιακό σε ένα πρωτάθλημα με τόσους αγώνες και με τους τραυματισμούς να αποτελούν αστάθμητο παράγοντα, αυτό που οφείλει να κάνει ο Ολυμπιακός, είναι να τις αφήσει και να πάει παρακάτω.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του για το αποψινό ματς και την Παρτιζάν, δήλωσε: «Είναι σίγουρα μία επικίνδυνη ομάδα, με παίκτες που μπορούν να βάλουν την μπάλα εύκολα στο καλάθι, όπως ο Πάντερ και ο ΛεΝτέι. Είναι μία γεμάτη και σκληρή ομάδα, αλλά αν παίξουμε την άμυνά μας και βρούμε ρυθμό θα έχουμε επιτυχία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…