Κεντρική Elite League Οικονόμου: «Δεν μπορώ να αφήσω κάτι στο οποίο βρίσκομαι απο τη πρώτη μέρα ζωή του»

Οικονόμου: «Δεν μπορώ να αφήσω κάτι στο οποίο βρίσκομαι απο τη πρώτη μέρα ζωή του»

nikos oikonomou ermis sximatariou jpg

Ο Νίκος Οικονόμου μίλησε για τους λόγους που δεν μπορεί να φύγει από τον Ερμή

Ο Ερμής Σχηματαρίου δεν έχει καταφέρει ακόμη να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα της Elite League. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Οικονόμου, αναφέρθηκε στον «πόνο» της ήττας, ενώ σημείωσε ότι δεν θα μπορούσε να αφήσει τον Ερμή, στον οποίο βρίσκεται από την πρώτη μέρα ζωής και δημιουργίας του.

Αναλυτικά:

«Ο πόνος της ήττας έχει μεγαλύτερη επίδραση απο την χαρά της νίκης. Η επιτυχία κρατάει λίγο. Πρέπει να δουλέψεις και να καταφέρεις απερίγραπτα πολλά πράγματα για να φτάσεις αυτό το λίγο. Αυτή η σύντομη γέυση της νίκης και της επιτυχίας όμως δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε αρνητικό. Και φυσικά θετικό ή αρνητικό κάτι κρίνεται από το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το συναρπαστικό του μπάσκετ. Είμαι στα γήπεδα από 8 χρονών και αλήθεια το αγαπάω το άθλημα. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος όταν βρίσκομαι στο χώρο του γηπέδου. Νιώθω μια τρομερή ασφάλεια. Είναι σαν το δεύτερο μου σπίτι. Άρα είμαι ευλογημένος και ευτυχισμένος που έχω δει όλα αυτά που έχω δει στο χώρο του μπάσκετ. Όλα αυτά που έχω δημιουργήσει και εισπράξει. Για αυτό πρέπει να είμαι ευτυχισμένος και ευγνώμων για όλα όσα μου έχει προσφέρει ο Θεός όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν σας κρύβω ότι μου δόθηκε και η ευκαιρία να πάω και πιο ψηλά αλλά δεν ήθελα να βιαστώ. Είδα κάποια πράγματα μετά και στην Α1. Δεν έχει καμία σχέση η Α1 που είχα εγώ στο μυαλό μου με αυτή που υπάρχει τώρα. Άρα αυτό που ήθελα και με εξίταρε ήταν να δημιουργήσω κάτι από το μηδέν. Για αυτό επέλεξα όλο αυτό το πολύ δύσκολο πράγμα να το κανω. Και τελικά πράγματι δημιουργήσαμε κάτι από το μηδέν και για αυτό είμαι πολύ ευτυχισμένος. Και για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να αφήσω κάτι στο οποίο βρίσκομαι απο τη πρώτη μέρα ζωής και δημιουργίας του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…