Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ο Τι Τζέι Σταρκς είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς του Απόλλωνα Πάτρας

Ο Τι Τζέι Σταρκς είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς του Απόλλωνα Πάτρας

tj starks jpg

Ο Απόλλων Πατρών βρήκε τον ηγέτη του στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ.

Με το… καλημέρα στη σεζόν ο Τι Τζέι Σταρκς έδειξε τις -άγριες- διαθέσεις του. Ο Αμερικανός γκαρντ, με την εκπληκτική έφεση στο σκοράρισμα ήταν μια ομάδα… μόνος του στην επίθεση, οδηγώντας τον Απόλλωνα Πάτρας σε δύσκολη επικράτηση απέναντι στην αξιόμαχη Καρδίτσα, που διεκδίκησε τη νίκη επί ίσοις όροις ως το τέλος.

Η μέρα όμως, άνηκε στον χαρισματικό σκόρερ, που έκανε τα πάντα στο παρκέ ώστε η ομάδα του να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Οι αριθμοί του άλλωστε επιβεβαιώνουν την επιρροή του στο παιχνίδι, με τον Σταρκς να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει εντός έδρας ήττα, που θα έκανε… ζημιά στην ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Το κοντέρ έγραψε 28 πόντους με 9/13 σουτ, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 36 λεπτά που έμεινε στο παρκέ του κλειστού της Περιβόλας.

Η επιρροή του στο παιχνίδι ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρη ιδίως στα σημεία που καθόταν στον πάγκο για να πάρει ανάσες. Έλειπε το καθαρό μυαλό από τους «μελανόλευκους», που παρουσιάστηκαν αγχωμένοι στην πρεμιέρα τους, όμως κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε στα χέρια του Αμερικανού σκόρερ, άπαντες γνώριζαν πως κάτι καλό θα γινόταν.

Μόνο που ο ίδιο φρόντισε να κάνει τη διαφορά όχι μόνο μέσα από την εικόνα του επιθετικά, αλλά και με την ενέργεια που έβγαζε στην άμυνα. Έδωσε μάχες για ριμπάουντ, έκλεψε μπάλες, με πιο χαρακτηριστική φάση όταν το σκορ ήταν 70-69 και έκλεψε τη μπάλα από τα χέρια του Μπουκάναν, «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Ο Νίκος Βετούλας στο πρόσωπο του Αμερικανού σκόρερ βρήκε ένα σημείο αναφοράς που είχε τόσο ανάγκη στο παιχνίδι της ομάδας του. Και ο Σταρκς με το… καλημέρα ήρθε να δείξει πόσο σημαντικός είναι στην επίθεση για τους Πατρινούς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Μονακό - Φενέρμπαχτσε

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

    Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…