Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ντέρμπι «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα

Ντέρμπι «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί μία εβδομάδα (παρά κάτι ώρες) από το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, στον τελικό του Super Cup, ακολουθεί και δεύτερο με ευρωπαϊκή ενδυμασία, στο «Νίκος Γκάλης». Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (06/10, 21:15, Novasportsprime) για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και όλοι μιλάνε για ένα διαφορετικό ματς.

Ζητούμενο και για τους δύο που έχουν την εμπειρία να αφήσουν… πίσω το ματς της Ρόδου, είναι το ιδανικό ξεκίνημα στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, όπου ιδανικό βάλτε τη νίκη. Για τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό, ο οποίος θα φορέσει τα καλά του και θα παρουσιαστεί μπροστά σε 20.000 φιλάθλους, δεν θα αγωνιστεί ο Ντίνος Μήτογλου (θλάση στη γάμπα), αλλά ο Ιωάννης Παπαπέτρου (ενοχλήσεις στο γόνατο).

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε χθες στο γήπεδο για να εμψυχώσει την ομάδα και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως θα πρέπει να είναι άλλη η εικόνα από αυτή του Super Cup, παρά το γεγονός πως ακόμα ο Παναθηναϊκός αναζητά την ομοιογένειά του.

Στην άλλη πλευρά και τον Ολυμπιακό, δεν θα αγωνιστεί ο Μουσταφά Φαλ ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία και δεν θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να τον επιβαρύνουν. Ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα βρίσκεται στη δωδεκάδα, παρά το γεγονός πως έχει κάνει μόνο τρεις προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.

Αναλυτικά το σημερινό (06/10) πρόγραμμα:
20:45 Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι
21:15 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
21:30 Βαλένθια – Μονακό
21:30 Μπασκόνια – Ρεάλ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ζεις για να παίζεις τέτοια παιχνίδια όταν κάνεις πρωταθλητισμό»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας …