Κεντρική Γυναίκες Με άρωμα γυναίκας

Με άρωμα γυναίκας

chatzidaki kapogianni jpg

Γυναίκες λαμπρές τις οδηγούν.

Ξεχωριστή βραδιά η χθεσινή για το μπάσκετ γυναικών στη χώρα μας, σκόρπισε χαμόγελα! Δύο ελληνικές ομάδες πέτυχαν σπουδαίες νίκες στούς ομίλους του Eurocup women, η κάθε μία με τη δική της σημασία. Ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός όπως πέρυσι μπήκε φορτσάτος στην κανονική περίοδο με δύο στίς δύο νίκες εκτός έδρας, δείχνοντας τη δυναμική του και ότι οι στόχοι παραμένουν υψηλοί!

Η… σταχτοπούτα Ελευθερία Μοσχάτου στην πρώτη μεγάλη νίκη στην Ευρώπη σε κανονική περίοδο, κάνοντας ένα ακόμη βήμα στην ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια! Το αξιοσημείωτο ότι στο τιμόνι τους έχουν γυναίκες, τίς δύο κορυφαίες με σημαντική διαδρομή στην πολύχρονη καριέρα τους.

Η πολυνίκης κόουτς Ελένη Καπογιάννη με τους περισσότερους τίτλους και διακρίσεις στην Ελλάδα, οδηγεί τίς πράσινες σε υψηλές πτήσεις στην Ευρώπη και αν πέρυσι έφτασαν στίς 32 φέτος θέλουν κάτι περισσότερο. Η Κατερίνα Χατζηδάκη μας θύμισε την κόουτς που για μια πενταετία έγραψε ιστορία με την Χατάι σε Τουρκία, Euroleague και Eurocup women.

Παναθηναϊκός

Με την Ελευθερία Μοσχάτου μετά την πρόκριση στούς ομίλους, ευτύχισε να ζήσει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση με την ελπίδα να τίς διπλασιάσει την άλλη Τετάρτη πάλι στο Μοσχάτο, με την Κάντι Λα Σεου.

eleftheria moschatou team eurocup jpg webp

Συγχαρητήρια κυρίες μου και πάντα επιτυχίες!

Α και κάτι ακόμη…
Καμία από τις δύο τόσα χρόνια δεν έχει περάσει ούτε απέξω από τίς εθνικές ομάδες. Όχι μόνο για τίς γυναίκες αλλά ούτε για τις αντίστοιχες μικρές εθνικές, όπου σίγουρα με την εμπειρία και την ικανότητα τους θα είχαν πολλά να δώσουν. Ούτε καν σαν τεχνικές σύμβουλοι.

Τροφή για σκέψη…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …