Κεντρική Basket League Μαρούσι «Μαρούσι ήρθα και Μαρουσάρα φεύγω»

«Μαρούσι ήρθα και Μαρουσάρα φεύγω»

Σκαραφίγκας, Μαρούσι

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μιλά για το… δικό του Μαρούσι.

Συνέδεσε το όνομά του με την επιστροφή της ομάδας στα… σαλόνια. Για πέντε ολόκληρα χρόνια το Μαρούσι κι ο Γιώργος Σκαραφίγκας ήταν… ένα. Οι δρόμοι χώρισαν, όμως κάποιες φιλίες, κάποιες στιγμές, κάποιες ανθρώπινες σχέσεις, δεν σβήνουν. Άλλωστε, ο κόουτς Σκαραφίγκας είναι από τους ανθρώπους, που εννοούν όσα λένε.

Του ζητήσαμε να καταθέσει την άποψή του για το Μαρούσι. Όχι για να ξύσουμε πληγές, έτσι σαν ένα αντίο, όπως αρμόζει σε μια τόσο μακροχρόνια και δυνατή σχέση. Δεν ήταν εύκολο να πειστεί, αλλά στο τέλος της ημέρας είπε όσα ένιωθε.

Το Μαρούσι είναι οι άνθρωποί του

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας δήλωσε για το Μαρούσι κι όσα έζησε σε αυτό:

«Ένα ταξίδι, που ξεκίνησε πριν περίπου πέντε χρόνια, δυστυχώς διακόπηκε. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα που με κατακλύζουν δεν είναι εύκολο να αποτυπωθούν σε λέξεις.

Νιώθω την υποχρέωση, που είναι ουσιαστική κι όχι τυπική, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργαστήκαμε, σε όλα τα επίπεδα και με βοήθησαν να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

  • Χρήστο, Γιώργο, ευχαριστώ για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη, που δείξατε στο πρόσωπό μου.
  • Βασίλη, να ξέρεις ότι χωρίς εσένα το Μαρούσι δεν θα ήταν αυτό που είναι.

Οφείλω ειδική μνεία στο Club (των φιλάθλων), γιατί παρά τις αρχικές μας διαφωνίες, συντονιστήκαμε κι είχαν τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία. Από τις όποιες αντιθέσεις προέκυψε η σύνθεση. Πρέπει να καταλάβουν πως όταν όλοι είναι ενωμένοι κι υποστηρίζουν την ομάδα -με τον δικό τους μοναδικό τρόπο- το Μαρούσι μπορεί να πηγαίνει ΜΟΝΟ μπροστά. Αυτό πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν, πέρα και πάνω από πρόσωπα.

Τελικά, κοιτάζοντας πίσω, αυτές που μένουν για πάντα είναι οι σχέσεις ζωής.

Είμαι επαγγελματίας, αλλά ο τόπος κι ο τρόπος που μεγάλωσα, θα είναι οδηγός για την επόμενη επιλογή μου. Θέλω να ξέρετε ότι: «Μαρούσι ήρθα και Μαρουσάρα φεύγω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Μαρούσι

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…