Κεντρική Basket League Μαρούσι Μαρούσι: Η φανέλα της μεγάλης επιστροφής

Μαρούσι: Η φανέλα της μεγάλης επιστροφής

Μαρούσι

Η ΚΑΕ Μαρούσι παρουσίασε τη φανέλα με την οποία τα αγωνιστεί στη Basket League.

Το Μαρούσι, χρειάστηκε να περάσουν 11 χρόνια, να… περιπλανηθεί στις μικρότερες κατηγορίες, να αγωνιστεί, να παλέψει, να μην χάσει την ταυτότητά του και τελικά να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και πάλι στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Σε αυτό θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν 2023 – 2024, που ξεκινά αυτό το Σάββατο (07/10) και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (09/10). Η πρεμιέρα θέλει το Μαρούσι να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο “Νίκος Γκάλης”, η γιορτή στο κλειστό του Αγίου Θωμά, θα πρέπει να περιμένει μία εβδομάδα. Ωστόσο μία μικρή γιορτή γνωριμίας και παρουσίασης της νέας εμφάνισης και των χορηγών της ομάδας, έγινε την Τρίτη το βράδυ.

Εκεί μίλησαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χρήστος Γεωργουσόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Φάνης Ταρνατώρος, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας και ο αρχηγός Παύλος Ξύδας. Μίλησαν για τα χρόνια που προηγήθηκαν αλλά και για τη νέα σεζόν.

Παρόντες και οι παίκτες που θα… κουβαλήσουν φέτος το Μαρούσι, αλλά και ο άνθρωπος τον οποίο μνημόνευσαν όλοι αλλά ο ίδιος επέλεξε να μην τοποθετηθεί, ο Δήμος Στασινόπουλος πρόεδρος της ΚΑΕ Μαρούσι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Μαρούσι

Δειτε επισης

Ρεάλ – Ολυμπιακός 87-76 (vid)

Η Ρεάλ στον τελικό, άργησε να μπει στο ματς ο Ολυμπιακός. Όταν δέχεσαι 28 πόντους σε κάθε …