Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μαργαρίτης: «Να τιμήσουμε τα παιδιά των Τεμπών και να πάρουμε τη νίκη»

Μαργαρίτης: «Να τιμήσουμε τα παιδιά των Τεμπών και να πάρουμε τη νίκη»

ΠΑΟΚ Μαργαρίτης

Το σύνθημα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, έδωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Πρεμιέρα για τη σεζόν 2023-24 κάνει αύριο η Basket League, και ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Παλατάκι τον Προμηθέα (7/10 – 20:15).

Το σύνθημα για το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, στην 11η του χρονιά στην ομάδα έδωσε ο αρχηγός, Βαγγέλης Μαργαρίτης.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΚΑΕ:

Το νέο πρωτάθλημα ξεκινά! Ο ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 (στις 20:15) στο PAOK Sports Arena τον Προμηθέα Πάτρας στην πρεμιέρα της Basket League και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δίνει το σύνθημα για το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, στην 11η του χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco, που ανανέωσε για μία ακόμη σεζόν τη συνεργασία του με την ομάδα και έχει ήδη γράψει δύο επίσημες συμμετοχές στους αγώνες του Super Cup, θέλει να κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα.

«Ξεκινάμε το νέο πρωτάθλημα και παίζουμε το πρώτο παιχνίδι για την Basket League με μία καλή ομάδα όπως ο Προμηθέας. Τα πρώτα παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία πρέπει να προσέξουμε.

Ο αντίπαλος είναι αξιόλογος, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας και να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά», υποστηρίζει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και σημειώνει τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι… «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Και ειδικά σε αυτό το παιχνίδι που είναι το πρώτο επίσημο στο γήπεδό μας. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας».

Στο παιχνίδι του Σαββάτου, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, η ομάδα και ο κόσμος, αλλά και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα τιμήσει την μνήμη των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων του.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή, κυρίως για τους όσους έχασαν τους δικούς ανθρώπους. Οφείλουμε να στηρίζουμε τις οικογένειες και να τιμάμε αυτά τα παιδιά, που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη πριν από 24 χρόνια. Και θα είναι μία καλή ευκαιρία να τιμήσουμε όλοι μαζί τη μνήμη τους και μετά να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε».

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα πατήσει αύριο το παρκέ για να προσθέσει μία ακόμη συμμετοχή στις 313 που έχει ήδη καταγράψει σε αγώνες πρωταθλήματος. Μετρά ήδη 268 παιχνίδια ως παίκτης του ΠΑΟΚ στη Basket League και 383 παιχνίδια του με την ασπρόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις. Στα 41 του είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου και προφανώς θα γράψει ιστορία σε πολλές κατηγορίες στατιστικής, καταλαμβάνοντας μία περίοπτη θέση στην ιστορία της ομάδας. Αυτό όμως είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει αυτή την στιγμή, καθώς όπως λέει…

«Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή σκέφτομαι μόνο την ομάδα. Θέλω να ξεκινήσουμε θετικά και με μία νίκη τη χρονιά, για να μας δώσει καλή ψυχολογία και δύναμη γιατί έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη σεζόν. Αυτό σκέφτομαι αυτή την στιγμή και τίποτα άλλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…