Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κόντρα στην Αρμάνι ο Ολυμπιακός

Κόντρα στην Αρμάνι ο Ολυμπιακός

Λουκ Σίκμα Ολυμπιακός

Στο Μιλάνο με αντίπαλο την Αρμάνι ο Ολυμπιακός.

Η «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού ξεκινά από το Μιλάνο, εκεί όπου απόψε (17/10, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην ιταλική πόλη έχοντας στην αποστολή τον Λουκ Σίκμα και τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ωστόσο δεν είναι δεδομένο πως θα αγωνιστούν και οι δύο.

Ο Σίκμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει αγωνιστικά λεπτά, κάτι που δεν ισχύει για τον Γκος, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή και μάλιστα με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του, όπως είπε στις δηλώσεις του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι να βρεθούν σε καλή βραδιά αρκετοί παίκτες, γιατί έτσι θα μπορέσουν να… χτυπήσουν την Αρμάνι, η οποία έχει δημιουργηθεί για να πάει ψηλά, πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Να θυμίσουμε πως στο περιθώριο του αγώνα η Αρμάνι θα πραγματοποιήσει την τελετή για την αποχώρηση του Λουίτζι Ντατόμε, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη εβδομάδα και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι, η οποία όμως αναβλήθηκε λόγω της έντασης που επικρατεί στη Μ. Ανατολή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
17/10

19:30 Παρτιζάν – Μπαρτσελόνα
20:15 Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός
20:30 Εφές – Βιλερμπάν
21:30 Μπασκόνια – Μπάγερν
21:45 Ρεάλ – Ζαλγκίρις
21:45 Αρμάνι – Ολυμπιακός

18/10

21:00 Ερυθρός Αστέρας – Μονακό
21:30 Βίρτους Μπολόνια – Άλμπα
21:30 Βαλένθια – Μακάμπι

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…