Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός

Δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός

Κώστας Σλούκας Παναθηναϊκός

Τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

Η 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, δίνει… πάσα στην πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν η οποία βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου στις 20:15 θα γίνει το τζάμπολ του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.
Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν για την Πόλη, έχοντας στην αποστολή των Κώστα Σλούκα ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με θλάση στη γάμπα και απουσίασε από τα δύο ματς με Μπάγερν και Περιστέρι, αλλά χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος εξακολουθεί ταλαιπωρείται από πόνους στο γόνατο.

Ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφει στην πατρίδα του, απέναντι στον μέχρι πέρυσι… αιώνιο αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός θα βρει μπροστά του τον Γιώργο Παπαγιάννη, έως πέρυσι αρχηγό της ομάδας, και αν συνεχίσουμε έτσι, τα πράγματα και τα πρόσωπα που συνδέουν και χωρίζουν τις δύο ομάδες είναι πολλά.

Το ζητούμενο για την ελληνική ομάδα είναι να διαχειριστεί την καυτή ατμόσφαιρα, να δείξει σταθερότητα στην απόδοσή του και να διεκδικήσει μία νίκη που αν έρθει θα είναι σημαντική, ειδικά όταν πρόκειται για τη Φενέρμπαχτσε και σε διπλή αγωνιστική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Elite League: Ξεκινά σήμερα το Final 4

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων από σήμερα το Final 4 της Elite League. Αυλαία σήμερα στο Fina…