Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «Ημέρα θλίψης και πένθους»

Καστρίτης: «Ημέρα θλίψης και πένθους»

Γιάννης Καστρίτης

Στην απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη αναφέρθηκε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο Γιάννης Καστρίτης όπως ήταν λογικό επικέντρωσε τις δηλώσεις του στον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Άρης ετοιμαζόταν για μια γιορτή στο «Nick Galis Hall» για την επιστροφή του στην Ευρώπη, έπειτα από πέντε χρόνια. Αντ’ αυτού μετά την είδηση πως ο Γιάννη Ιωαννίδης «έφυγε» από τη ζωή, το κλίμα άλλαξε. Ενδεικτικό πως στο κατάμεστο γήπεδο αρχικά όλοι χειροκρότησαν μακρόσυρτα θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του προπονητή που έκανε τον Άρη «αυτοκράτορα», και στη συνέχεια για ένα λεπτό επικράτησε νεκρική σιγή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:
«Είναι ημέρα θλίψης και πένθους για όλη την οικογένεια του Άρη, το ελληνικό μπάσκετ και γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν μια θρυλική μορφή της προπονητικής και του μπάσκετ ο οποίος σύνδεσε το όνομά του με την αυτοκρατορία του Άρη. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσουν αυτό που πραγματικά σημαίνει ο Γιάννης Ιωαννίδης», είπε ο προπονητής του Άρη.

Στη συνέχεια μίλησε και για το παιχνίδι: «Φάνηκε ότι ήταν πιο έτοιμη ομάδα από εμάς. Έπαιξαν πιο έξυπνα σε τρία δεκάλεπτα και κυρίως στο ξεκίνημα του τελευταίου».

Σε ερώτηση για τους Καρ και ΝτεΣόουζα: «Ο Μάρκους δουλεύει πολύ και το επίπεδό του είναι υψηλότερο για έναν rookie που έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε ότι αυτό ήταν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην Ευρώπη. Συνολικά όμως είμαστε μια καινούργια ομάδα η οποία δεν δούλεψε όσο θα ήθελε γιατί δεν ήμασταν όλοι μαζί. Να είστε σίγουροι ότι γίνεται προσπάθεια, θα έρθει η βελτίωση και να ξέρετε ότι δεν ανησυχώ για κανένα από τα παιδιά».

Για τις φιλοδοξίες του Άρη στο Eurocup: «Το ταβάνι του φετινού Άρη είναι πολύ υψηλό όσον αφορά τις αποδόσεις και επιδόσεις μας μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και φίλτρα αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ ότι η ομάδα θα κοιτάει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο και θα κάνει το μέγιστο της προσπάθειας. Χρειάζεται δουλειά, έχουμε την πρώτη ύλη, εξαιρετικούς παίκτες και χαρακτήρες και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…