Κεντρική NBA Γιάννης: «Φοβερός τύπος ο Λίλαρντ» (vid)

Γιάννης: «Φοβερός τύπος ο Λίλαρντ» (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Ντέιμιαν Λίλαρντ

Ενθουσιασμένος από τη συνύπαρξη με τον Λίλαρντ ο Γιάννης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε κανονικές συνθήκες αγώνα με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, μετά την έλευση του δεύτερου στους Μπακς. Τα ξημερώματα το Μιλγουόκι αντιμετώπισε στο Λος Άντζελες τους Λέικερς στο πλαίσιο της preseason και επικράτησε με 108-97. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την περυσινή σεζόν και την επέμβαση στο γόνατο, αλλά και το πρώτο του Λίλαρντ με τη νέα του ομάδα.

Όπως ήταν λογικό όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα σε αυτούς τους δύο, όπως θα είναι και σε κάθε παιχνίδι των Μπακς. Ο Γιάννης μετά το τέλος του αγώνα μίλησε γι’ αυτή τη συνεργασία αλλά και για τον Λίλαρντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:
«Ο Dame είναι φοβερός τύπος, δουλεύει σκληρά, είναι πεινασμένος και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Στο τέλος της ημέρας είναι τόσο ήσυχος, είναι σαν μία μικρή έκδοση του εαυτού μου. Όταν αρχίζει το ματς είναι… killer. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη, μαθαίνω τόσα πολλά από εκείνον.

Είμαι στο Μιλγουόκι εδώ και 11 χρόνια και πρώτη φορά βλέπω κάποιον συμπαίκτη μου να του κάνουν νταμπλ-τιμ. Και είμαστε ακόμη στην preseason. Είναι τρελό. Είμαι ενθουσιασμένος που παίζουμε μαζί, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπους να κάνουμε το παιχνίδι εύκολο γι αυτόν, πρέπει να βρούμε τρόπους να κάνουμε το παιχνίδι εύκολο για μένα και πρέπει να βρούμε τρόπους να έχουμε λύσεις όταν μας παίζουν νταμπλ-τιμ. Πρέπει να γίνεται αυτόματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα είναι ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άρης Λυκογιάννης. Κερδίζο…