Κεντρική Γυναίκες EuroCup Women: Ξεχωριστή εβδομάδα για τις Ελληνικές ομάδες

EuroCup Women: Ξεχωριστή εβδομάδα για τις Ελληνικές ομάδες

image0 25

Μία ξεχωριστή εβδομάδα για το μπάσκετ Γυναικών, ξεκινάει EuroCup Women.

Ξεκινά το Eurocup Women με πρώτη φορά στην ιστορία του τρείς Ελληνικές ομάδες να συμμετέχουν ταυτόχρονα στους ομίλους τής κανονικής περιόδου!
Σε μία χρονιά όπου ο χώρος δείχνει να προσπαθεί από μεριάς Ομοσπονδίας να αναβαθμιστεί, με προοπτική την καλύτερη εκπροσώπηση του στο EuroBasket women του 2025 το οποίο θα γίνει στην Αθήνα.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ελευθερία Μοσχάτου, με την πρόκριση που πήρε, μπαίνουν στα βαθιά τής Ευρώπης με στόχο το καλύτερο δυνατόν που είναι σε πρώτη φάση η πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Πρώτος αρχίζει τους αγώνες ο Ολυμπιακός στην Τουρκία.

Την Τετάρτη 18.30 στην Καισάρεια με αντίπαλο την τοπική ομάδα, με νέο χορηγό φέρει το όνομα του Melikgazi, μακριά παράδοση στην Ευρώπη, με μία παλιά γνωστή μας στο ρόστερ.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο που λέει "ÜCRETSİZ EUROCUP WOMEN BIRLIKTE ZAFERE! MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL VS DOC MUSTAFA PKGBE OLYMPIACOS BASKETBALL 11 EKİM KADİR HAS SPOR SALONU CARSAMBA 18:30 FIBA"
Την δίμετρη Λιθουανή Γκιντάρε Πετρονυτε μέλος της χρυσής ομάδας τού Αθηναϊκού όταν κατέκτησε το τρόπαιο.
Στις 21.00 την ίδια μέρα η Ελευθερία στην Γαλλία με αντίπαλο την πολύ ισχυρή Καρόλο η οποία μάλιστα χθες σε ένα κατάμεστο γήπεδο νίκησε 66-62 την πρωταθλήτρια και κάτοχο τού περσινού Eurocup Λιόν!
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο που λέει "MER. 11 OCT. 20:00 place achetée offerte SOEA å LAMMES IDEA D FLAMMES GAROLO 30 cora 313 19 cora 2To X YUE FLAMMES A.O. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 1973 ELEFTHERIA MOSCHATOU JI-EUROCUP"
Τελευταίος θα μπει στην μάχη ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη στις 21.00 όπου στο Βέλγιο στην πόλη Μεχελεν θα αντιμετωπίσει την Καγκερόες περσινή πρωταθλήτρια με συμμετοχή στην Ευρωλίγκα.
Η Καγκερόες έχει κάνει…ανταλλαγή παίκτριας με τον Ολυμπιακό. Πήγε στον Πειραιά η Χιλιανη σέντερ Μόρισον και ήρθε η άτυχη τής περσινής χρονιάς λόγω τραυματισμού η Λετονη Πάουλα Στραουτμανε.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Καλή επιτυχία και στις τρεις Ελληνικές ομάδες!!!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…