Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Πρεμιέρα με τη Γκραν Κανάρια

Άρης: Πρεμιέρα με τη Γκραν Κανάρια

Άρης

Την κάτοχο του Euro Cup υποδέχεται απόψε ο Άρης.

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Άρη έφτασε. Το Αλεξάνδρειο και το «Nick Galis Hall» ανοίγουν τις θύρες τους, φοράνε τα ευρωπαϊκά τους και περιμένουν τον κόσμο να στηρίξει και να χειροκροτήσει την επιστροφή του Άρη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από πέντε χρόνια.

Ο «Αυτοκράτορας» υποδέχεται την κάτοχο του τίτλου και μια από τις πλέον δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, τη Γκραν Κανάρια απόψε (04/10, 20:00), σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα γιορτής, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Γιάννης Καστρίτης δεν έχει ετοιμάσει τους παίκτες και για έναν… αγώνα.

Το πρώτο ζητούμενο είναι ο έλεγχος του ρυθμού για τον τεχνικό του Άρη, και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη. «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες οι οποίοι μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι αν τους αφήσεις να τρέξουν στο γήπεδο», είπε ο διεθνής γκαρντ ο οποίος επέστρεψε στον Άρη.

Η Γκραν Κανάρια δεν θα έχει στο ρόστερ της τον Ίθαν Χαπ ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στη μέση. Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, ο Γιάκα Λάκοβιτς, γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα (έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό) και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον κόσμο του Άρη.

«Αντιμετωπίζουμε μια νέα ομάδα στη διοργάνωση, η οποία όμως είναι ιστορική για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα είναι ένα ματς ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων εξαιτίας της ποιότητας που έχουν και της ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του Άρη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…