Κεντρική Διεθνή Eurocup Άρης: Να ανοίξει λογαριασμό στο Eurocup

Άρης: Να ανοίξει λογαριασμό στο Eurocup

Άρης

Την Τουρκ Τέλεκομ υποδέχεται ο Άρης για το Eurocup.

Η 3η αγωνιστική του Eurocup θέλει τον Άρη να φιλοξενεί στο «Nick Galis Hall» την Τουρκ Τέλεκομ (18/10, 20:00) σε ένα ακόμα sold out για τον «Αυροκράτορα». Ο Γιάννης Καστρίτης από την άλλη θέλει να δει την ομάδα του να κάνει την πρώτη της νίκη στην Ευρώπη και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, όπως έχει κάνει έως τώρα στη Basket League.

Οι δύο πρώτοι αντίπαλοι του Άρη στην Ευρώπη, ήταν και πολύ δύσκολοι (Γκραν Κανάρια, Λιετκαμπέλις), άρα είχε έτσι κι αλλιώς εξαιρετικά δύσκολο έργο. Όπως είχε πει σε δηλώσεις του ο Βασίλης Τολιόπουλος ο Άρης απόψε θα προσπαθήσει να κάνει ένα restsart στη διοργάνωση και να πετύχει την πρώτη του νίκη. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Τουρκ είναι εύκολος αντίπαλος.

«Όπως και η Γκραν Κανάρια, αλλά και η Τουρκ Τέλεκομ είναι δύο πολύ καλές ομάδες που πέτυχαν πέρυσι στον θεσμό. Το πιο σημαντικό είναι ότι και φέτος οι βλέψεις τους είναι υψηλές. Η Τουρκ Τέλεκομ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και σαν σύνολο αλλά και ατομικά ο κάθε παίκτης, οπότε περιμένουμε ένα ακόμη δύσκολό παιχνίδι, αλλά από την πλευρά μας με το ίδιο πάθος, αλλά και κίνητρο, θα αγωνιστούμε και σε αυτό το ματς», ανέφερε ο Γιάννης Καστρίτης για το παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου
Μπούντουτσνοστ – Σλασκ 103-89
Ουλμ – Λιετκάμπελις 99-74
Μπουρζ – Κλουζ 92-88
Άρης – Τουρκ Τέλεκομ (18/10, 20:00)
Τρέντο – Γκραν Κανάρια (18/10, 21:00)

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
Μπουρζ 3-0
Γκραν Κανάρια 2-0
Μπούντουτσνοστ 2-1
Κλουζ 2-1
Ουλμ 2-1
Τουρκ Τέλεκομ 1-1
Λιετκάμπελις 1-2
Τρέντο 0-2
Άρης 0-2
Σλασκ 0-3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…