Κεντρική Basket League Άρης Άρης για Ιωαννίδη: “Που πας Ξανθέ;»

Άρης για Ιωαννίδη: “Που πας Ξανθέ;»

ΚΑΕ Άρης

Το μήνυμα της ΚΑΕ Άρης για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη.

Η 4η Οκτωβρίου 2023 είναι μία ημέρα που ο Άρης ετοιμάζεται για τη γιορτή της επιστροφής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έπειτα από απουσία πέντε ετών (υποδέχεται τη Γκραν Κανάρια για το Eurocup, 20:00). Η μοίρα το ήθελε σήμερα να «φύγει» από τη ζωή ο Γιάννης Ιωαννίδης, αυτός που έκανε τον Άρη αυτοκράτορα, όπως γράφει και η ΚΑΕ στο μήνυμα με το οποίο αποχαιρετά τον «ξανθό».

Το μήνυμα της ΚΑΕ Άρης στο instagram:

«Πού πας, “Ξανθέ”; Πού πας, “Ξανθέ”; Εσύ που έκανες τον ΑΡΗ Αυτοκράτορα; Ανίκητο; Πώς να καλύψουμε τέτοιο κενό; Πού πας, Γιάννη Ιωαννίδη; Πώς θα είναι ίδιος ο ΑΡΗΣ χωρίς εσένα στη ζωή;

Σήμερα δε θρηνούμε απλά την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας του ΑΡΗ. Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Ο ΑΡΗΣ δε θα ήταν αυτός που είναι χωρίς εσένα. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι και δε θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα.

Αλλά μην ανησυχείς… Η παρακαταθήκη που άφησες θα είναι ζωντανή στους αιώνες των αιώνων. Ο ΑΡΗΣ που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλης της Ελλάδας, ο ΑΡΗΣ που ένωσε όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ που έκλεινε μαγαζιά, κινηματογράφους και θέατρα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας κάθε Πέμπτη, είναι ο δικός σου ΑΡΗΣ. Το δικό σου δημιούργημα.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, μέγιστε. Η “Dream Team” ΑΡΗ Παραδείσου βρήκε τον ιδανικό κόουτς. Κι εκεί, “γκάζια” θα τους βάζεις… Γιατί η νίκη ήταν, είναι και θα είναι συνώνυμό σου…».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIS B.C. (@aris.bc.official)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…